Lionel Mesi oženiće se na svoj 30. rođendan, pozvano preko 700 zvanica!

Lionel Mesi oženiće se na svoj 30. rođendan, pozvano preko 700 zvanica!

Autor: | 26/01/2017

0

Fudbaler Barselone i argentinske reprezentacije Lionel Mesi oženiće se na svoj 30. rođendan i to dugogodišnjom devojkom Antonelom Rokuco, sa kojom ima dvoje dece.

Kako javljaju argentinski mediji, očekuje se da će 700 zvanica prisustvovati proslavi koja će se 24. juna, na Mesijev rođendan, održati u njegovom rodnom gradu Rosariju. U njemu je i upoznao izabranicu svog srca, još dok su oboje bili deca.

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on Dec 31, 2016 at 3:37pm PST

Među zvanicama će biti svi njegovi saigrači iz fudbalskog kluba Barselona, kao i iz reprezentacije Argentine, ali i drugi slavni fudbaleri. Oni će se najpre okupiti u katedrali u Rosariju, gde će biti obavljen čin venčanja, a onda će se vozilima prebaciti u dvadesetak kilometara udaljeno predgrađe, Arojo Seko. U njemu Mesi voli da odseda kada nema fudbalskih obaveza, a u njemu je i restoran u kome će biti održana proslava.

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on Sep 17, 2016 at 10:08am PDT

Antonela i Lionel počeli su da se zabavljaju 2008. godine, i imaju dvoje dece, četvorogodišnjeg Tijaga i godinu dana starog Matea.

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on Sep 4, 2016 at 3:32pm PDT

Buduća gospođa Mesi je je manekenka, a od 2010. se preselila u Barselonu, kako bi veza sa Lionelom bila lakša i lepša od dotadašnje, "na daljinu".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti