Ksenija Mijatović: Neću da snimam muziku za široke narodne mase

Ksenija Mijatović: Neću da snimam muziku za široke narodne mase

Autor: | 07/07/2016

0


Nakon što je izdala album "Magija" 2011. godine, pevačica Ksenija Mijatović odlučila je da se posveti obrazovanju. Izabrala je psihologiju. U septembru bi trebalo da diplomira, a evo i daljih planova.

Ksenija Mijatović smatra da je, kako je sazrevala, sve manje bila spremna na kompromise kada je muzika u pitanju.

- Kad sam izdala album, brzo sam shvatila da sve što radim nije dovoljno. Nakon toga sam odlučila da upišem fakultet, upravo završavam diplomski i radim neka istraživanja. Držim radionice i programe koji su usmereni na lični razvoj. Svakako planiram da odem iz Srbije, čim ovde završim šta imam. Tu se podrazumeva moj Best of CD, na kojem će se naći i nova pesma "Otrov i lek", kao i singl na engleskom "Shine On". Sve to radim za one ljude koji me vole i pitaju se gde sam i što me nema. Više ne zavisim od toga, neću da snimam komercijalnu muziku za široke narodne mase - kaže Ksenija, a piše Kurir.

- Srbija je zemlja u kojoj prednjači narodna muzika, i to sad više nego ikad. U jednom momentu sam shvatila da, ako želim da uspem, moram da se namećem na milion drugih načina. Odlučila sam da ne želim više da pevam ovde, neću da radim nešto što nije moje opredeljenje i da prihvatam pravila igre koja mi se ne sviđaju. Kako su godine odmicale i kako sam sazrevala, sve manje sam bila spremna na kompromise kad je muzika u pitanju. Nije stvar da li želim ili ne da se bavim muzikom, van tokova sam glavne igre koja se zove šou-biznis - kaže ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Facebook

Najnovije vesti