Uvod u anatomiju: Doktor Šepard odgovorio na prozivke autorke serije

Uvod u anatomiju: Doktor Šepard odgovorio na prozivke autorke serije

Autor: | 22/12/2015

0

Da li je Šonda Rajms, autorka popularne serije Uvod u anatomiju, zaista ubila doktora Dereka Šeparda jer joj se nije sviđao Patrik Dempsi? Fanovi postavljaju to pitanje još otkako je kraljica Šondalenda u jednoj emisiji u novembru priznala da u svakom svom ostvarenju ubija likove ako se desi da ima problema sa glumcima koji ih tumače. Naravno, svi su ubeđeni da joj se i Dempsi na neki način zamerio i da je zato na kraju jedanaeste sezone odlučila da smakne glavnog junaka najgledanije američke serije.

Međutim, glumac je u nedavnom intervjuu dao diplomatski odgovor:

- Mislim da ona samo voli da provocira. I da gledaoce drži u neizvesnosti, posebno tokom pauza između sezona. Šonda je neverovatna i talentovana žena. Sve što je uradila pretvorila je u zlato. Pored toga, odlično zna šta je medijima najinteresantnije – rekao je Dempsi, ostavljajući najvernije gledateljke da i dalje tuguju za njim i da se pitaju šta se zaista događalo iza kamere.

Patrik i Rene Zelveger na setu filma "Beba Bridžit Džons"

Prema zvaničnoj verziji, glumac je svojevoljno otišao iz serije jer mu je doktor Šepard dosadio, a želeo je da se posveti novim projektima i da više uživa u omiljenom hobiju – autotrkama. Trenutno snima film Beba Bridžit Džons, koji se već najavljuje kao veliki hit.

Komentari (0)

Loading
snežana ilić guliver/splash

Najnovije vesti