Dok se Marinko Madžgalj oporavlja menja ga Gordan Kičić

Dok se Marinko Madžgalj oporavlja menja ga Gordan Kičić

Autor: | 18/09/2015

0

Iako je pre dva meseca operisao pankreas, glumac Marinko Madžgalj još nije u stanju da igra predstave. Prvu predstavu u novoj sezoni u "Ateljeu 212" trebalo je da odigra u subotu, ali će se umesto njega na sceni pojaviti Gordan Kičić.

Oporavak proslavljenog glumca teče sporo, zbog čega se još neće vratiti daskama koje život znače. Ulogu Stiva Hajderbrejhta u ostvarenju "Avgust u okrugu Osejdž" preuzeće njegov kolega.

- Marinko je na bolovanju i tako će biti do daljeg. Njegov lik u predstavi “Avgust u okrugu Osidž“ preuzeo je Gordan Kićić i on će do daljeg biti deo postave. Madžgaljeve uloge i u drugim ostvarenjima preuzeli su drugi glumci. Ne znamo kada će se Marinko vratiti sa bolovanja - rekli su za Alo u "Ateljeu".

U ovoj predstavi, koja je doživela premijeru u martu prošle godine, kao specijalni gost trebalo je da se pojavi i glumac Dragan Nikolić, koji takođe zbog teškog zdravstvenog stanja to neće moći da učini.

Kako Alo saznaje, Marinko, koji se mesecima bori sa zdravstvenim problemima, oporavlja se kod kuće, ali uz redovne kontrole na koje odlazi u KBC "Bežanijska kosa".

- Još se ne oseća najbolje i zato mu je potreban dug oporavak. Na scenu će se vratiti tek kada bude potpuno zdrav i spreman da radi. Još nije počeo ni posete da prima, iako se oseća malo bolje. Pored njega je sve vreme devojka Lana Sekulić, koja brine o njemu, ali će zbog svojih poslovnih obaveza uskoro morati da se vrati u Crnu Goru. Marinko redovno odlazi na terapiju i pije lekove koje mu je lekar prepisao, zbog čega ne gubi nadu da bi uskoro mogao da se vrati normalnom načinu života - kaže izvor blizak ovom umetniku.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti