Zapanjujuća moć vitamina: 16 prednosti vitamina za spoljnu primenu

Zapanjujuća moć vitamina: 16 prednosti vitamina za spoljnu primenu

Autor: | 17/08/2015

0

 

Koji proizvodi za negu kože zaista imaju učinka?

Nude vam se hiljade prozivoda za negu kože, putem televizije ili u prodavnicama, ali koji od njih zapravo imaju učinak?

Moramo se upitati koji sastojci su stvarno dobri.

Veliki broj proizvoda koristi hemikalije kako bi se brže postigli rezultati, ali malo šta ukazuje da su oni u bilo kojoj meri bolji od proizvoda koji koriste samo prirodne sastojke, kao što su čisti vitamini.

Vaša koža čudesno reaguje na unos vitamina. Nakon pilinga i ćišćenja, spremna je da upije  hranljive sastojke. Vitamini nude neke neočekivane pogodnosti za zdrav, blistav ten.

Bogat izvor hranljivih sastojaka za kožu

Vitamini su hranljivi sastojci od vitalnog značaja, koje naš organizam ne može da proizvodi, ali su mu neophodni. Ukoliko ih nema u potrebnim količinama, narušava se zdravlje srca, mozga, bubrega, jetre i drugih organa. Ako je vaša koža suva, umorna, bleda, upala ili naborana, nedostatak vitamina može biti krivac za to.

Našoj koži trebaju vitamini A, B C, E i drugi. Iako se većina vitamina unosi ishranom, probavni sistem ne omogućava kompletno iskorišćenje. U suštini, transport vitamina do kože je veoma komplikovan. Tako da je mala pomoć dobrodošla.

Nisu svi vitamini isti

Čisti vitamini (neometani konzervansima) nude najbolju efikasnost u poređenju sa vitaminima u teglicama ili tubama. Proizvodi sa vitaminima koji su svakodnevno “otvoreni” moraju imati konzervanse. Njihova efikasnost se vremenom gubi.

Čisti vitamini, u nepropusnom pakovanju, obezbeđuju oprimalnu efikasnost i primetne rezultate.

Najbolja apsorpcija: Nanesite direktno na kožu

Jedan od načina da vašoj koži ubrizgate vitamine je da ih dodate u tečne serume ili losione koji se primenjuju direktno na kožu. Formulacija proizvoda osigurava maksimalnu absorpciju u gornjem, ali i dubljim slojevima kože.

Čisti oblici vitamina, kao što su retinol i askorbinska kiselina, mogu postepeno da ponište godine tamnih mrlja, pigmentacije, ožiljaka, bora i melazme. Mogu da rehidriraju kožu i pruže zaštitu od UV zračenja. Mnogi potrošači nisu svesni velike moći vitamina.

16 prednosti seruma sa čistom vitaminom

1. Čini kožu mekšom i rehidriranom
2. Pruža zaštitu kao antioksidans
3. Pomaže otklanjanju mrtve ili pregorele površine kože
4. Pomaže u lečenju melazme
5. Pomaže u uklanjanju ostataka šminke, smoga i prljavštine
6. Pomaže kod uklanjanja akni
7. Smanjuje bore
8. Čini kožu jačom i otpornijom
9. Učvršćuje opuštenu kožu
10. Podstiče obnavljanje ćelija
11. Pomaže stvaranje kolagena
12. Pomaže stvaranje elastina
13. Pomaže da se koža oporavi od vetra/sunca
14. Ne izaziva alergiju
15. Ne sadrži toksične hemikalije
16. Ne sadrži štetne mirise

Ovo je zaista dugačka lista prednosti za lepotu!

MonoDerma je proizvela 3 jedinstvena proizvoda na bazi čistih vitamina, koji su namenjeni za  specifične, uobičajene probleme kože. Oni pružaju ono što vašoj koži nedostaje. Čistoća proizvoda je tajna njihovog uspeha. Obratimo pažnju na svaki od njih : MonoDerma A15, MonoDerma C10, MonoDerma E5. To su 3 proizvoda na bazi vitamina koje je lako razumeti i jednostavno koristiti. Možete imati puno poverenje u njihov kvalitet, kao i da će pomoći vašem tenu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Thinkstock, promo hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti