Džonu Ledžendu supruga servirala večeru na neobičan način (video)

Džonu Ledžendu supruga servirala večeru na neobičan način (video)

Autor: | 01/08/2015

0

Manekenka Krisi Tajgen supruga Džona Ledženda poznata je kao neko ko često objavljuje provokativne slike na društvenim mrežama. Uprkos opomena Krisi ne odustaje, a sada je otišla i korak dalje.

Iako mnogi osuđuju manekenku zbog obnaženih slika, Džonu Ledžendu očito prija da svi vide zgodno telo njegove supruge, te se ne ustručava da se kad god ima priliku da se njime pohvali.

Džon i Krisi su nedavno uživali na odmoru, a kako su se proveli pokazali su na Instagramu.

Ono što je privuklo pažnju je manekenkina zadnjica na kojoj je tanjir sa piletinom, koju Ledžend jedva čeka da pojede.

A video posted by @chrissyteigen on Jul 30, 2015 at 4:01pm PDT

Da je manekenka ponosna na svoje obline još jednom je potvrdila kada se nedavno slikala obnažena za naslovnu stranu magazina "Women’s Health UK".

A photo posted by @chrissyteigen on Jul 29, 2015 at 4:37pm PDT

Tema intervjua bila je nesigurnost koja se javlja kod žena zbog fizičkog izgleda. Između ostalog manekenka je otkrila da ima naporne treninge kako se ne bi odricila namirnica, a da pri tom bude u odličnoj formi.

- Ranije sam se ponosila time što nisam morala da vežbam, ali onda sam došla u te godine kada sam morala tome da se posvetim. Želim da pijem šampanjac i jedem obilne večere, pa radije vežbam sat vremena kako bih mogla sebi to i da priuštim. Uvek sam morala da pazim, moja porodica nije prirodno mršava i brzo se gojimo - rekla je manekenka u intervjuu.

Krisi jedva čeka da ostane u drugom stanju, jer,  kako kaže, tada neće morati da pazi na svoju liniju. Manekenka je najavila i zvaničnu knjigu recepata.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News; Instagram hellomagazin

Najnovije vesti