Lepa Brena: Šoping je u mom slučaju najvažnija sporedna stvar u životu

Lepa Brena: Šoping je u mom slučaju najvažnija sporedna stvar u životu

Autor: | 18/06/2015

0

Početak jednog od najvećih teniskih turnira "Rolan Garosa" u Parizu bio je povod za romantično putovanje bračnog para Lepe Brene i Slobodana Živojinovića. Višednevni boravak u "gradu svetlosti" provodili su na teniskim terenima, ali i u obilasku znamenitosti. Poseban utisak na pevačicu ostavila je poseta Ambasadi Srbije, u kojoj ih je ugostio njihov dugogodišnji prijatelj, ambasador Rajko Ristić.
- Očarana sam umetničkim delima i arhitekturom jednog od najlepših gradova na svetu, a ambasada naše zemlje u Parizu ostavila je na mene poseban utisak. Ona je, inače, proglašena našom najlepšom ambasadom u svetu, a ima jednu od najboljih pozicija u ovom gradu jer se iz nje pruža božanstveni pogled na Ajfelov toranj - puna utisaka za magazin "Hello!" govori muzička zvezda, koja je sa suprugom prisustvovala gala večeri "Dejvis kupa", na kojoj se sa suprugom prisetila nekih od najlepših momenata u njegovoj sportskoj karijeri.

Boravak u francuskoj prestonici poslužio im je za odmor od poslovnih obaveza, a duge šetnje obalom Sene vratile su ih u dane kada su tek počeli da uživaju u svojoj ljubavi. I posle dvadeset i tri godine braka njihove emocije su i dalje jake, pa je njihova lica sve vreme krasio osmeh zadovoljstva.
Osim uživanja u susretu sa prijateljima, obilasku restorana i znamenitosti, nije izostao ni šoping.
- Šoping je u mom slučaju najvažnija sporedna stvar u životu. Moram da kažem da mi je kupovina u Parizu bila vrlo zanimljiva, jer sam doživela jedan neverovatan prizor. Ispred "Šanelovog" butika bio je dugačak red Kineza. Bilo ih je toliko da sam imala utisak da sam u Kini, a ne u Francuskoj. Dakle, dok mi kupujemo kopije kod Kineza, oni troše na originale - kroz osmeh konstatuje folk zvezda.

Tokom boravka u Parizu, Brena i Boba izdvojili su vreme i za susret sa prijateljima, Snežanom i Draganom Stojkovićem sa kojima su uživali u specijalitetima francuske kuhinje i prijatnom razgovoru. Nekoliko dana provedenih u romantičnom gradu bračnom paru Živojinović veoma je prijao i po povratku u Beograd spremni su za nove poslovne izazove.

Piše: Deana Đukić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti