Severina i Saša Matić priredili spektakl na "Rujanfestu"

Severina i Saša Matić priredili spektakl na "Rujanfestu"

Autor: | 20/09/2014

0

Severina je sinoć pred mnogobrojnom publikom održala koncert za pamćenje. Bio je to nastup koji je plenio najveću pažnju ovogodišnjeg "Rujanfesta" i jedan od onih koncerata tokom kojeg je uspostavljena posebna hemija između Severine i publike, koja je pratila svaki pokret svoje omiljene pevačice uživajući u nezaboravnom provodu.
Prava euforija je nastala kad je Severina zajedno s trubačima otpevala svoj novi hit "Uno momento", a publika je uživala i u ostalim hitovima iz bogatog Severininog opusa, kao što su - "Dalmatinka", "Virujen u te", "Djevojka sa sela", "Dobrodošao u klub", "Grad bez ljudi", "Pogled ispod obrva", "Prijateljice", "Bred Pit", "Italiana", "Uzbuna", "Hurem", "Ja samo pjevam"... Severinin sinoćnji koncert ostaće u sećanju svih posetilaca kao veče odlične atmosfere i vrhunske zabave.
Nakon nastupa splitske pevačice svojim brojnim hitovima publiku je zabavljao Saša Matić, koji je poznat po svojim brojnim hitovima kao što su: "Pronađi novu ljubav" i "Kralj izgubljenih stvari". Severina i Saša Matić su najavili skorašnji izlazak zajedničkog dueta kojeg svi s nestrpljenjem iščekuju.

Rujanfest

Rujanfest2

Rujanfest3

Saša Matić

Saša Matić1

Severina2

Severina3

Autor: Life Content
Foto: Ivan Pavliš, Igor Mulc

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti