Milan Popović: Druženje sa sinom u Beogradu

Milan Popović: Druženje sa sinom u Beogradu

Autor: | 15/04/2014

0

Susret Milana Popovića i njegovog dvogodišnjeg sina Aleksandra, posle presude o starateljstvu, izrečene 26. marta, dogodio se krajem protekle nedelje. Nekadašnji Severinin izabranik privatnim avionom odleteo je po sina u Zagreb i doveo ga u Beograd, što je njihov prvi zajednički boravak u srpskoj prestonici posle sedam meseci. Poznati biznismen uživao je u vikendu sa mališanom. Odložio je sve poslovne obaveze kako bi ugodio njegovim željama i maksimalno mu se posvetio.
Penthaus koji Popović poseduje na beogradskom Vračaru pretvoren je u dečju igraonicu kako bi se maleni Aleksandar što lepše osećao. Tih dana nije tražio pomoć dadilje jer je hteo da uživa u svakom trenutku provedenom s njim i samostalno brine o njemu.
U sudskoj presudi Milanu je omogućeno da sina viđa izvan Hrvatske dva puta mesečno u trajanju od po pet dana, uz plaćanje mesečne alimentacije u iznosu od dve hiljade evra. "Kralj bakra" nije bio presrećan zbog presude koja je doneta u korist hrvatske pop zvezde, ali je, ipak, zadovoljan činjenicom da mu je omogućeno da sa sinom provodi vreme u Srbiji. Namera mu je da ga što više uputi u svoj život, što uključuje i boravak u Vršcu i Pančevu, gde živi Popovićeva porodica. Dečakovom dolasku najviše se obradovala Milanova majka Radojka, koja je dugo iščekivala susret sa unukom.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti