Gordana Bjelica: Ponovo sam sama

Gordana Bjelica: Ponovo sam sama

Autor: | 04/07/2013

0

Iako je nedavno izjavila da uživa u vezi sa biznismenom koji je 18 godina mlađi od nje i da se pored njega oseća spokojno i ispunjeno, Gordana Bjelica posle više od godinu dana idilične veze opet samuje. Naime, glumica je stavila tačku na svoju ljubavnu priču, a kako je otkrila, zbog ljubavi prema bivšem dečku odlučila je kako je najbolje da ga ostavi kako bi on mogao da zasnuje porodicu.
- Istina je da sam opet sama. Znate kako, meni je sa njim bilo divno, imao je razumevanja i za moj posao i za mene privatno i zato sam odlučila da ne budem sebična i da imam razumevanja za njega. On je 18 godina mlađi od mene, nikada se nije ženio, nema dece, a ako ostane pored mene, neće uspeti da se ostvari u tom smislu. Ja ne planiram da se udajem, pogotovo ne da rađam. Zato sam ga pustila da ode! Iako je sve funkcionisalo savršeno, moj sada već bivši partner zaslužuje da osnuje porodicu, a ja to ne mogu da mu pružim. Nismo se svađali, nije bilo ružnih reči, odrasli smo, civilizovani ljudi, rastali smo se kao prijatelji i ja ću uvek biti tu za njega, a znam da će i on za mene - priča glumica, koja kaže da i dalje gaji posebna osećanja prema bivšem dečku.
- Ja i dalje gajim prema njemu neka osećanja, ne može to preko noći da nestane. Ali, najbolje je i za njega i za mene ovako. Mogli smo mi još pet godina da uživamo u ljubavi i da je posle pet godina došao rastanak, za njega bi bilo malo kasno da stvara porodicu. Da se ne lažemo! Ja mu ovim putem želim svu sreću i da ostane takav kakav jeste. S njim sam provela divnih godinu i nekoliko meseci koje nikada neću zaboraviti - iskrena je Goca, koja se sa ostalim izbačenim farmerima vratila na imanje u Lisović.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti