Svetlana Ceca Ražnatović: Čast je pevati u Guči

Svetlana Ceca Ražnatović: Čast je pevati u Guči

Autor: | 11/08/2012

0

Folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović, koja će u nedelju uveče prvi put u karijeri nastupiti na Saboru trubača u Guči, kaže da joj je velika čast što će pevati na najvećoj trubačkoj fešti na svetu i publici obećava pravi spektakl. Slavna pevačica će nastupiti u pratnji trubačkog orkestra Dejana Petrovića, višestrukog pobednika Sabora u Guči, sa kojim je i ranije sarađivala.
Folk diva, međutim, ističe da se ovaj nastup ni po čemu neće razlikovati od njenih dosadašnjih i da će samo jedan deo koncerta biti sa trubačima.
- Izuzetno se radujem ovom koncertu i sigurna sam da će biti veselo, jer publika to i očekuje - rekla je Ceca.
- Velika je čast biti na Saboru trubača u Guči, koji je jedan od najvećih srpskih brendova. Imam ogromnu odgovornost pred svaki koncert, bez obzira na to da li pevam u Parizu, Berlinu, Beogradu, Guči, pred 2.000 ili 150.000 ljudi. Na estradi sam 25 godina i svakom nastupu pristupam podjednako profesionalno.
Na pitanje da li će boravak u prestonici trube iskoristiti da uživa u saborskoj atmosferi i svadbarskom kupusu, s obzirom na to da nikad nije bila u Guči, Ceca kaže:
- Neće biti prilike, jer stižem pred koncert, a vraćam se odmah posle nastupa. Već 18. avgusta imam koncert u Strumici.
Ceca je u petak doputovala u Beograd sa Kipra, gde je provela desetak dana sa decom.
- Baš sam se odmorila. Od onih sam koji vole pasivan odmor, pa mi je apsolutno prijao. Anastasija i Veljko su ostali tamo, jer uskoro počinje nova školska godina. U Beogradu su proveli dva meseca i sada se vraćaju svojim redovnim obavezama - istakla je Ceca.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti