Severina: Stalno se pitam da li sam dobra majka

Severina: Stalno se pitam da li sam dobra majka

Autor: | 08/06/2012

0

Hrvatska pevačica Severina Vučković je obelodanila pojedine detalje o njenom privatnom životu. Gostujući na Narodnom radiju Seve je poverila da je stalno muči pitanje da li je dobra majka i zašto je odlučila da se iskrade iz porodilišta. Pevačica tvrdi da joj je Doris Dragović najviše pomogla oko sina Aleksandra.
- Shvatila sam da kad sam pitala prijateljice o njihovim prvim danima s detetom da su to brzo zaboravile. Teško je, ali sve zaboraviš kad dobiješ osmeh koji je namenjen samo tebi. Koliko god čitaš, informišeš se, ne znaš. Stalno se pitam jesam li dobra majka. To je jedan novi osećaj. Uvek se pitam jesam li samo automat za dojenje i menjanje pelena, ali sada nam se već ljubav množi - rekla je Seve.
Pevačica je otkrila da joj je najviše saveta dala Doris Dragović.
- Doris Dragović mi je davala savete dok sam bila u porodilištu. Obožavam je - rekla je Severina koja je otkrila zašto nije pred fotografima izašla iz bolnice.
- Nisam želela da izađem iz porodilišta pred svima, a i nisam mogla da prvim frizuru. Nisam bila sebi bitna, bilo je važno nešto drugo - objasnila je Seve koja je otkrila da je pesma "Malo nam za sreću treba" himna ljubavi između nje i Milana.
Severina planira da za par nedelja počne sa snimanjem spota za pesmu "Italiana" na Zrću.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti