Aleksandra Jovanović: Srpkinja osvojila Valentina

Aleksandra Jovanović: Srpkinja osvojila Valentina

Autor: | 24/05/2012

0

Srpski top model Aleksandra Jovanović sa velikim uspehom osvaja svetsku modnu scenu. Posle saradnje sa Valentinom, lice srpske modne agencije "Forma viva" priželjkuje da radi i kampanje za "Šanel", "Kelvin Klajn" i Karla Lagerfelda. Po završetku karijere modela, volela bi da osnuje svoj brend odeće, cipela i nakita.
- Put do uspeha zahteva određeno vreme i zalaganje. Prva godina je godina internacionalnog plasmana, druga godina je rezervisana za naporan rad, a u trećoj se dešava zapaženi uspeh. Smatram da je pravilan izbor matične agencije jako važan. Zahvaljujući mojoj, "Forma vivi", i njihovoj saradnji sa velikim brojem svetskih modnih agencija poput IMG, NEXT, MARYLIN, DNA, VIVA , započela sam karijeru u inostranstvu i radila za brojne renomirane brendove.

Po čemu se to Srpkinje izdvajaju od ostalih manekenki?
- Naše devojke prvenstveno svojom samouverenošću, harizmom, svojim stavom, fizičkim izgledom i obrazovanjem otkrivaju svetu tajnu svoje lepote. Stalni dolasci skauting direktora najuticajnijih svetskih agencija predstavljaju činjenicu koja je dokaz navedenoj tvrdnji. Moja matična agencija u junu, kao što to radi i tokom cele godine, ugostiće skauting direktore iz Njujorka, Pariza, Milana i drugih prestonica mode. Želela bih da pozovem mladiće i devojke koji bi zeleli da se bave modelingom da dođu na kastinge 2. juna u Beogradu u 13 sati u hotel Holidej In, Novom Sadu u 19 sati u Đardinu i istog dana u Zrenjaninu u 16 sati u Kulturnom centru, a 3. juna u Nišu u 19 sati u klubu Y.

Kakva je bila saradnja s Valentinom?

- Fantastična, uživala sam radeći za brend Valentino. Profesionalan odnos i iskustvo koje sam stekla mnogo su mi pomogli u daljem radu. Valentino kreacije pronalaze sjajan način da izvuku najlepši deo žene i njene ženstvenosti. Svako stečeno iskustvo je dragoceno i predstavlja stepenik ka usponu do samog vrha.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti