Šakira u Areni: Dobro veče Beograde, večeras sam samo vaša!

Šakira u Areni: Dobro veče Beograde, večeras sam samo vaša!

Autor: | 10/05/2011

0

Kolumbijska pop senzacija večeras je održala neverovatan koncert u Beogradskoj areni. U kolonama fanova koji su došli da čuju svoje omiljene hitove najviše je bilo dece sa roditeljima, kao i mlađe populacije, a od naših poznatih ličnosti na koncert je, među prvima, stigao muzičar Bajaga sa suprugom i decom. Prvi nastup u Beogradu jedne od najvećih svetskih zvezda počeo je sa petanaestak minuta kašnjenja, a kada se pojavila na bini pozdravili su Šakiru gromkim aplauzom i uzvicima oduševljenja. Zanosna plavuša pokazala je svoju izvajanu figuru u zlatnoj majici i crnim helankama ne prestajući da igra. 
- Dobro veče, Beograde! Poštoje ovo moj prvi put ovde, želim da se svi lepo provedemo. I ne zaboravite, večeras sam samo vaša - pozdravila je publiku i zapevala svoj prvi veliki hit “Whenever wherever”, a zatim su usledili i ostali kao što je “I’m a gypsy”.
Publiku su uglavnom činile devojčice pretpubertetskog uzrasta, koje su euforično imitirale lepu Kolumbijku i njene plesne pokrete. Pevačici je uz svoj prvi globalni hit "Whenever, wherever" na stejdž izvela i pet dama iz publike, odabranih na kastingu.
Spontana i šarmantna pevačica je posvećivala pesme publici, pričala anegdote o njihovom nastajanju na plaži, svirala je i gitaru, usnu harmoniku i dokazala da je talentovana u svemu čega se prihvati.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti