Biljana Radeka Šeparović uživa u trudnoći

Biljana Radeka Šeparović uživa u trudnoći

Autor: | 12/04/2011

0

Voditeljka TV Pink Biljana Radeka Šeparović u petom je mesecu trudnoće. Srećnu vest ona i njen suprug Ivan saznali su početkom godine, kada je i otišla na trudničko odsustvo. Tridesetjednogodišnja voditeljka još uvek ne zna pol deteta, ali priznaje da bi i ona i suprug želeli devojčicu. Buduća mama uživa u blagoslovenom stanju i sa nestrpljenjem iščekuje prinovu koja će biti kruna njenog trogodišnjeg braka.  
-Tu nikad nije bilo dvoumljenja, oboje želimo da proširimo porodicu i nismo od onih koji će ceo život čekati idealne okolnosti. Shvatili smo da je vreme, da smo u najboljim godinama i to je bilo dovoljno - rekla je Biljana.  Inače Biljana ni sama nije verovala da će do trudnoće doći prirodnim putem, jer su prethodni lekarski nalazi ukazivali na veoma malu verovatnoću da se to dogodi.
-Tek posle trećeg testa i vađenja krvi prihvatila sam tu činjenicu. Ali i tada sam se borila sa osećajem velikog uzbuđenja, neopisive radosti i ogromne odgovornosti za sve što me čeka. Možda sam bila najsrećnija zbog toga što se sve desilo čini mi se, u pravom momentu, u savršenom trenutku- zaključuje Biljana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti