Završen Wellness izazov

Završen Wellness izazov

Autor: | 18/06/2015

0


Završen je jedinstveni Wellness Izazov! Od ukupno deset finalista izabrana je Milica Milinović, jer je ostvarila najveći broj potrošenih kalorija i pređenih koraka koji su zabeleženi na Wellness Fitness narukvici.

Preostalih devetoro finalista su podelili svoja iskustva i istakli koliko im je Wellness Izazov pomogao u vođenju aktivnijeg života, ali i doprineo da se osete zdravije i vitalnije i lakše postignu dobar osećaj koji se vidi!

Da podsetimo, deset kandidata koji su bili najuspešniji, ali i najkreativniji u rešavanju testa na Wellness Facebook strani, postali su finalisti ovogodišnjeg Wellness Izazova, a 200 najboljih nagrađeno je Wellness fitness narukvicom, koja uz pomoć aplikacije "My Wellness Time" meri broj potrošenih kalorija i pređenih koraka.

Wellnes integralni keks predstavlja savršen spoj zdravog i ukusnog. Idealan je za osobe koje žele najbolje za svoj organizam. Spremni dočekajte predstojeće leto veselog duha i zdravog tela, i uz Wellness postignite dobar osećaj koji se vidi!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti