NOVO: NIVEA pena za negu tela

NOVO: NIVEA pena za negu tela

Autor: | 04/04/2018

0

Tri jedinstvene pene sa teksturom koju koža brzo upija i 48 sati intenzivne hidratacije – bez lepljivog osećaja!

Zar ne bi bilo divno kada bi dnevna nega kože postala pravo uživanje? Kada biste imali penu za negu tela koja čini kožu glatkom i dugotrajno je hidrira? NIVEA ima rešenje – inovativni proizvod sa izuzetno kremastom, ali laganom teksturom: nova NIVEA pena za negu tela dostupna je u tri varijante i odgovara svim tipovima kože. Formulacija sa NIVEA serumom za intenzivnu hidrataciju dugotrajno hidrira kožu u dubljim slojevima, jednostavno se nanosi i koža je trenutno upija. Rezultat? 48 sati intenzivne hidratacije bez lepljivog osećaja na koži.

Pena za negu tela koju koža brzo upija – za sve tipove kože

NIVEA predstavlja tri jedinstvene pene za negu tela. NIVEA Nourishing pena za negu tela za suvu i veoma suvu kožu sadrži NIVEA serum za intenzivnu hidrataciju. Obogaćena jedinstvenim NIVEA mirisom, ova pena je savršen izbor ukoliko uživate u prefinjenim notama koje odišu negom i toplinom. Za one koji više vole nove mirise i pakovanje zanimljivog, šarenog dizajna, stručnjak za negu kože nudi dva proizvoda inspirisana našim mirisima godine: NIVEA pena za negu tela sa mirisom divlje maline i belim čajem i NIVEA pena za negu tela sa mirisom svežeg krastavca i mača čajem, koje su pogodne za suvu kožu.

Pena za negu tela sa divljom malinom i belim čajem odiše cvetnim i voćnim mirisom. Gornje note svežeg limuna i bergamota, kao i voćne note crvene ribizle i rabarbare otvaraju miris u čijem srcu su tople note maline, đurđevka, ruže i jorgovana, zaokružene puderastim notama poput belog mošusa.

Za penu za negu tela sa mirisom svežeg krastavca i mača čajem, NIVEA je za gornje note odabrala krastavac, crnu ribizlu i vodenu biljku. Srce mirisa čine aromatični čaj, đurđevak i ruža, a zatvaraju ga tople note sandalovine i mošusa. Cvetne i vodene note obogaćene su punim i osvežavajućim mirisima krastavca i mača čaja. Ova kremasta pena će zadovoljiti vaša čula, a vama pružiti nalet svežine!

Lagane teksture, ali hranjiva za kožu

Formulacija nove NIVEA pene za telo obogaćena novim NIVEA serumom za intenzivnu hidrataciju pruža 48 sati hidratacije i sadrži jedinstvenu kombinaciju pažljivo odabranih sastojaka. Sadrži hidratantni sastojak koji prirodno postoji u koži i pruža intenzivnu hidrataciju. Pored toga, lipidi koji zadržavaju vlagu deluju u koži tokom 48 sati, dok negujuća ulja čine kožu glatkom.

Pena izuzetno kremaste strukture sadrži pažljivo odabrane sastojke i ne sadrži tenzide (agense u proizvodima za tuširanje koji stvaraju penu). Formulacija sa emulzijama zasnovana je na inovativnoj tehnologiji za aerosolne proizvode. Proizvodi su veoma praktični za upotrebu i lagane teksture. Pena je vazdušasta i meka i topi se na koži. Prijatna je i lagana na dodir, a hranjiva za kožu.

Novi proizvodi će biti dostupni od Februara 2018.

NIVEA Nourishing pena za telo, 200 ml, okvirna cena na polici 447,87 din

NIVEA pena za telo sa mirisom svežeg krastavca i mača čajem, 200 ml, okvirna cena na polici 447,87 din

NIVEA pena za telo sa mirisom divlje maline i belim čajem, 200 ml, okvirna cena na polici 447,87 din

 

 

hellomagazin.rs Nivea/Promo
Tagovi: Nivea

Najnovije vesti