Starbucks na kućnoj adresi: Besplatna dostava do kraja meseca na Donesi

Starbucks na kućnoj adresi: Besplatna dostava do kraja meseca na Donesi

15/12/2020

0

Starbucks, najpoznatiji lanac kafeterija na svetu, uveo je dostavu na kućnu adresu putem Donesi aplikacije i sajta. Tim povodom, korisnici će tokom decembra na kućnu adresu moći da naruče jutarnju kafu putem Donesi bez troškova dostave u periodu od 8 do 12 časova.

Nakon vode, kafa je piće koje se najviše konzumira u svetu, a kada govorimo o dobavljanju i prženju visoko kvalitetne arabika kafe iz više od 30 zemalja širom sveta, jasno je da mislimo na Starbucks koji danas broji više od 30.000 prodajnih mesta širom planete.

Kako bi svojim korisnicima omogućio da uživaju u omiljenoj kafi u toplini svoga doma, Donesi, regionalni lider u online naručivanju i dostavi, uvrstio je Starbucks u svoju ponudu od više od 2000 restorana. Bilo da ovih dana radite od kuće ili ste student zaljubljen u neku od 87.000 kombinacija pića koliko ih je zapravo moguće napraviti u Starbucksu, imamo sjajne vesti. Kafa koja je osvojila ceo svet sada stiže pravo do vaših vrata uz samo nekoliko klikova. Dostava se vrši iz tri Starbucks prodajna mesta u Beogradu – Rajićeva šoping centar, Ada Mall i BEO SC. Sa otvaranjem novih kafeterija, širiće se i zone dostave. Vanilla Latte, Signature Hot Chocolate i mnogi drugi savršeni ukusi čekaju tvoju narudžbinu. Naručite odmah i ulepšajte sebi dan šoljom neodoljive kafe!

O Donesi

Donesi, regionalni lider u online naručivanju i dostavi, u vlasništvu je Delivery Hero grupe, najveće kompanije za online delivery na svetu. Kompanija posluje u više od 45 zemalja i nalazi se na Frankfurstkoj berzi gde je pre nekoliko meseci dobila i DAX 30 index, 30 najvećih nemačkih kompanija na berzi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković promo

Pročitajte još

BEO SHOPPING CENTER SLAVI PRVI ROĐENDAN

Rođendanski popusti do neverovatnih 70%, poklon kartice u vrednosti od 1.000, 2.000 i 3.000 dinara, lavirint sa laserskim preprekama, dizajnirani BEO proizvodi na poklon i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve posetioce BEO Shopping Centra u periodu od 25. juna do 4. jula – jer KAD BEO SLAVI, NEMA DA FALI!

22/06/2021

48 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti