Otvara se Shoppi Retail Park - Uz Sašu Matića 13. oktobra Borča postaje epicentar dobre zabave i mesto nove kupovine

Otvara se Shoppi Retail Park - Uz Sašu Matića 13. oktobra Borča postaje epicentar dobre zabave i mesto nove kupovine

20/09/2016

0

U četvrtak, 13. oktobra leva obala Dunava postaće bogatija za novo ime kupovine, jer se otvara Shoppi Retail Park. Pored zabavnog programa za sve članove porodice i odličnih cena, na dan otvaranja posetioce će obradovati i nastupi popularnih domaćih muzičkih imena.
Saša Matić i Lexinton bend postaraće se da otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči bude spektakularno, te će svojim obožavaocima, kao i svim posetiocima centra, prirediti dan za pamćenje.
Zabavi na otvorenom najviše će se obradovati najmlađi posetioci, jer će imati priliku da uživaju u zanimljivom programu sa žonglerima, štulašima, klovnovima, pantomimičarima, karikaturistima, zatim u oslikavanju lica i brojnim drugim slatkim Shoppi iznenađenjima.
Raznovrsna ponuda očekuje i one malo starije posetioce, a najviše će ih obradovati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Deichmann, Takko, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly, Tom Tailor, Orsay, Koton, kao i mnogi drugi. Pored toga, imaće i jedinstvenu priliku da uživaju u modnim šetnjama i savetima stilista, frizera i šminkera za predstojeću sezonu.

Shoppi Retail Park Borča
Shoppi Retail Park u Borči predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Immo Outlet Centra, Shoppi Retail Parka Subotica i mnogih drugih poslovnih i stambenih prostora. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.
Unapređenim doživljajem kupovine, lokacijom i pristupačnim cenama širokog asortimana proizvoda, na površini od 13.000 kvadratnih metara, Shoppi Retail Park u Borči teži da bude omiljena lokacija kupovine za sve potrošače leve obale Dunava.

NE PROPUSTITE DA UPOZNATE SHOPPI RETAIL PARK! NOVO IME KUPOVINE.
Zrenjeniski put, Borča

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G dejan milićević
Tagovi: PR promo

Pročitajte još

BEO SHOPPING CENTER SLAVI PRVI ROĐENDAN

Rođendanski popusti do neverovatnih 70%, poklon kartice u vrednosti od 1.000, 2.000 i 3.000 dinara, lavirint sa laserskim preprekama, dizajnirani BEO proizvodi na poklon i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve posetioce BEO Shopping Centra u periodu od 25. juna do 4. jula – jer KAD BEO SLAVI, NEMA DA FALI!

22/06/2021

48 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti