Otvara se Shoppi Retail Park - Uz Sašu Matića 13. oktobra Borča postaje epicentar dobre zabave i mesto nove kupovine

Otvara se Shoppi Retail Park - Uz Sašu Matića 13. oktobra Borča postaje epicentar dobre zabave i mesto nove kupovine

Autor: | 20/09/2016

0

U četvrtak, 13. oktobra leva obala Dunava postaće bogatija za novo ime kupovine, jer se otvara Shoppi Retail Park. Pored zabavnog programa za sve članove porodice i odličnih cena, na dan otvaranja posetioce će obradovati i nastupi popularnih domaćih muzičkih imena.
Saša Matić i Lexinton bend postaraće se da otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči bude spektakularno, te će svojim obožavaocima, kao i svim posetiocima centra, prirediti dan za pamćenje.
Zabavi na otvorenom najviše će se obradovati najmlađi posetioci, jer će imati priliku da uživaju u zanimljivom programu sa žonglerima, štulašima, klovnovima, pantomimičarima, karikaturistima, zatim u oslikavanju lica i brojnim drugim slatkim Shoppi iznenađenjima.
Raznovrsna ponuda očekuje i one malo starije posetioce, a najviše će ih obradovati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Deichmann, Takko, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly, Tom Tailor, Orsay, Koton, kao i mnogi drugi. Pored toga, imaće i jedinstvenu priliku da uživaju u modnim šetnjama i savetima stilista, frizera i šminkera za predstojeću sezonu.

Shoppi Retail Park Borča
Shoppi Retail Park u Borči predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Immo Outlet Centra, Shoppi Retail Parka Subotica i mnogih drugih poslovnih i stambenih prostora. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.
Unapređenim doživljajem kupovine, lokacijom i pristupačnim cenama širokog asortimana proizvoda, na površini od 13.000 kvadratnih metara, Shoppi Retail Park u Borči teži da bude omiljena lokacija kupovine za sve potrošače leve obale Dunava.

NE PROPUSTITE DA UPOZNATE SHOPPI RETAIL PARK! NOVO IME KUPOVINE.

Zrenjeniski put, Borča

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs dejan milićević
Tagovi: PR promo