Sud doneo odluku! Evo šta će Lečić morati da uradi nakon što je tužio Anđelu Jovanović

Sud doneo odluku! Evo šta će Lečić morati da uradi nakon što je tužio Anđelu Jovanović

Autor: | 06/03/2024

2

Branislav Lečić i Anđela Jovanović na sudu

Anđela Jovanović danas se pojavila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde je održano ročište po tužbi glumca Branislava Lečića.

Advokat Goran Draganić, pravni zastupnik ćerke Dragana Jovanovića i Branke Pujić, istakao je da je naredno ročište zakazano za 30. septembar, te da su tada, za razliku od danas (6. marta), dužni da se pojave i Anđela i Branislav.

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

Draganić je istakao da je danas održano pripremno ročište, da Anđela nikome nije uskratila pravo na rad, te da strane nisu bile u obavezi da se pojave.

Pročitajte: Anđela Jovanović stigla u sud, šta je sačekalo ispred zgrade? Glumica u stanju šoka, a Lečić...

- Danas je održano pripremno ročište, na sledećem će biti saslušan gospodin Branislav Lečić, tužilac. Daće izjavu u svojstvu parnične strane. Kao što je praksa na pripremnom ročištu, svaka strana predlaže svoje svedoke i svoje dokaze. To je učinila i tužilačka strana, to je učinila i naša strana. Moraćemo da sačekamo, nažalost, suđenje je odloženo tek za 30. septembar. To je prilično dug period, ali to je što je.

- Što se tiče ostalih izjava gospođe Anđele Jovanović, ona je već dala izjavu i zato smo odlučili da sada ne daje izjavu. Mogu samo da kažem da je pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne. Za sada je to toliko, moramo sačekati za dalje - kazao je Draganić.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, Lečić je tužio svoju koleginicu jer je odbila da se nađe s njim u istoj sceni serije „Radio Mileva”, i traži da mu isplati 300.000 dinara „za povredu časti i ugleda”.

U tužbi se navodi da kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije „Radio Mileva”, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom te da će, ukoliko on bude angažovan, napustiti projekat iz revolta.

Boško Karanović

 

– Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – izjavila je Anđela za Blic, ne obrazlažući neprijatno iskustvo.

Komentari (2)

Loading
Mima 00:19 07.03.2024
Odgovori

A čime je uvredila "gospodina" to što su novinari dodali njih nek tuži a ne Andjelu, pa ona ima pravo da neglumi neke scene koje joj ne odgovaraj, ali kome čavka na rame on viče iš.

Vera 18:20 07.03.2024
Odgovori

Drska i bezobrazna kao vecina neuspesnih iz njene generacije i njene struke!

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Boško Karanović

Pročitajte još