Nisam je dodirivao, to je rediteljska provera: Lečić do detalja opisao šta je radio sa Anđelom, pa pomenuo Gagija i Branku

Nisam je dodirivao, to je rediteljska provera: Lečić do detalja opisao šta je radio sa Anđelom, pa pomenuo Gagija i Branku

Autor: | 05/03/2024

3

Branislav Lečić tužio je koleginicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim glumi u seriji „Radio Mileva“. Pripremno ročište zakazano je već za 6. mart. 

Boško Karanović

 
 

Lečić je tužio Anđelu zato što mu je, kako se navodi, svojim postupkom “uskratila pravo na rad”. Ona je izjavila da je odbila saradnju zbog “neprijatnog događaja iz prošlosti”.

Glumac se ponovo oglasio ovim povodom i poručio da je koleginicu video samo jednom u životu.

- Ne znam na kakvu neprijatnu situaciju iz prošlosti Anđela misli. Mi smo se videli samo jedanput u životu. Bilo je to pre devet ili deset godina. To je bio prvi i jedini put. Hteo sam da radim jednu predstavu i jednu od uloga sam hteo da namenim njoj.

Pročitajte: Anđela Jovanović odbila da glumi sa Lečićem, on je tužio - Imala sam neprijatan događaj s njim

- Imali smo razgovor lice u lice u kome sam procenjivao da li je spremna i sposobna za ulogu koju sam joj namenio. 

- To je bila rediteljska provera, jedan opušten razgovor, normalan, bez ikakvih seksualnih asocijacija, iluzije ili bilo čega što bi asociralo na seksualno. Niti sam je dodirivao, niti je ona mene dodirivala - tvrdi Lečić za Informer.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako kaže, posle toga se više nikada nisu čuli, nije je zvao, niti joj je slao poruke.

 - U međuvremenu nisam realizovao tu predstavu, ali želim da je realizujem, zato neću da pričam o kojoj predstavi je reč. Jednu od uloga hteo sam da nemenim njoj jer sam mislio da bi mogla da je odglumi.

- Očigledno je da je ona to sebi iskonstruisala jer joj verovatno treba neki argument. Potpuno neshvatljivo šta ljudi rade, to je bolesno.

Boško Karanović

 

Lečić je rekao da nema kontakt s Anđelinim roditeljima, Draganom Jovanovićem i Brankom Pujić.

- Nisu sa mnom kontaktirali njeni roditelji, ni Gagi, ni Branka. Nemaju razloga jer ništa loše nisam uradio. Anđela uopšte nije bila predmet mog interesovanja ni u kom smislu, osim u glumačkom, i da procenim da li mogu da je angažujem ili ne.

Dodao je da nema smisla što mu je dan pred snimanje, i to uveče, javljeno da neće moći da snima “Radio Milevu”.

Instagram

 

- Već sam bio potpisao ugovor i svima razglasio. Naučio sam tekst. Ako je i htela to da uradi, da ne snima scenu sa mnom, mogla je ranije da kaže: “Ja ne želim”. I da to bude pristojno i to bi bilo okej.

- Rekao sam producentu da, ako mi se izvini za ovo što mi je napravila, da je neću tužiti. Ali, ona to nije uradila i sada ima tužbu - zaključio je Lečić.

Komentari (3)

Loading
Урош 13:49 06.03.2024
Odgovori

Ma, ti si bolesnik Lečiću, ne pravi se naivac, svi mi odlično ynamo ko si i šta si.

Vera 18:27 07.03.2024
Odgovori

Leko, znamo i tvoju velicinu i njenu malenkost. Siti smo ove drske, razmazene, nesposobne omladine! I to ce proci, jer - ko drugom jamu kopa, sam u nju upada! Mozda na tren, ali nece moci ona ovako da gradi svoju karijeru 50 godina, kao ti. Samo hrabro, pravda je spora ali stize.

hellomagazin.rs Boško Karanović, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti