On će je odvesti pred oltar: ko je misteriozni verenik Jelene Gavrilović

On će je odvesti pred oltar: ko je misteriozni verenik Jelene Gavrilović

Autor: | 22/10/2023

0

O sreći se ćuti, kažu mudri ljudi, pa je tako i Jelena Gavrilović uglavnom ostajala nema na sva pitanja o ljubavnom životu. No, znamo da joj i na tom polju cvetaju ruže. Lepa glumica nedavno se verila sa zgodnim biznismenom sa kojim je već nekoliko godina u srećnoj vezi.

Pročitajte: Udaje se Jelena Gavrilović! Glumica objavila srećne vesti, a prsten je san svake žene

Ne pojavljuju se na javnim događajima, odaju ih tek zajedničke fotografije na društvenim mrežama, mada su i one izuzetno retke. Kada je krajem prošle godine gostovala u žiriju muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, Jelena je upitala jednu učesnicu da li bi joj pevala na svadbi, napomenuvši da je taj dan vrlo blizu.

 

 

Do venčanja još nije došlo, ali prvi korak je načinjen – veridba. Na Instagramu je pokazala prsten i otkrila da je rekla „da“, a videli smo i kako je sredila luksuzan stan u „Beogradu na vodi“, koji deli sa izabranikom. On je veoma zgodan i uspešan, i sad već svi znaju da se zove Dario. Ali, to je i sve što se zna.

Instagram

 

- Kada je ljubav u pitanju, mislim da je najsnažnija ona koja se rađa polako i postepeno. Mi smo se osvojili međusobno – izjavila je glumica jednom prilikom.

Pošto je zajednički život i test za brak, izgleda da su oboje dobili najviše ocene. Venčanje samo što nije, a i bio bi red posle pet godina veze. Jedna od zajedničkih strasti mladom paru je planinarenje. Tako je Jelena uz jednu fotografiju sa Rtnja napisala:

 

 

„Srećna sam i zahvalna što imam nekoga sa kim mogu da osvajam vrhove. Volim naše zajedničke rutine. To je nešto najlepše kada imate pravu osobu pored sebe.“

Pročitajte: Jelena Gavrilović otvorila vrata stana u Beogradu na vodi - Glumica živi u luksuzu kakav se ne viđa ni u filmovima FOTO

Drugom prilikom na Instagramu je otkrila: „Volim ga iako smo različiti“. Pa, različitosti se privlače, složiće se mnogi. Dario je definitivno ta prava osoba, još samo da zakažu datum i konačno stanu na ludi kamen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još