Suzana Mančić: Posle deset godina ponovo u Moskvi

Suzana Mančić: Posle deset godina ponovo u Moskvi

16/11/2011

0

Voditeljka Suzana Mančić nedavno je sa prijateljima imala priliku da ode na kraći odmor u Moskvu, gde se odlično provela i podsetila vremena kada je živela u tom gradu. Atraktivna dama je u prestonici Rusije boravila pet dana tokom kojih je obišla sva mesta za koje je vežu lepe uspomene, a posetila je i fabriku kozmetike i bila u cirkusu.
- Pošto sam sredinom devedesetih sa porodicom tri godine živela u Moskvi, a tamo sam rodila i mlađu kćerku Nataliju, uvek se rado vraćam u taj grad. Ovog puta je uzbuđenje zbog putovanja bilo još veće jer već deset godina nisam bila u toj zemlji - počinje priču Suzana.
- Imala sam priliku da se uverim koliko se taj grad izgradio i postao jedna od najvećih svetskih metropola. Ima mnogo novih hotela, restorana, stanica metroa, čak postoji i nova linija voza koja saobraća od aerodroma do centra.
Na ovom uzbudljivom putovanju atraktivna plavuša je bila sa prijateljima sa kojima je tokom dana obilazila istorijske znamenitosti dok su večeri bile rezervisane za provod.
- Bili smo smešteni u predivnom hotelu gde smo jedne noći, kad smo se vraćali iz provoda, u liftu sreli Nikitu Mihalkova koji je još veoma zgodan.  Popričali smo sa njim i jedino mi je krivo što se nisam setila da izvadim fotoaparat i da se slikam sa njim - otkriva Suzana.
- Moja omiljena mesta su Crveni trg i tržni centar „Gum“ gde sam nekada najradije uživala. Dok sam živela u Moskvi nije bilo toliko kafića i sva dešavanja su bila skoncentrisana u centru grada. Imala sam običaj da se u slobodno vreme prošetam u pomenutom tržnom centru, a posle toga sednem da popijem kafu i gledam na Crveni trg. Danas se u „Gumu“ nalaze prodavnice prestižniih svetskih brendova i toliko je sve skupo da sam sebi kupila samo korektor marke „mac“. Tokom večeri smo obilazili različite restorane, od italijanskih do gruzijskih, gde smo se odlično provodili. Moram da priznam da je provod u Moskvi sada zaista fascinantan - kaže ova poznata dama kojoj su najinteresantnije ipak bile posete fabrici kozmetike i cirkusu.
- Rusi imaju vrlo kvalitetnu kozmetiku koju sam ranije koristila, a sada sam bila u prilici da posetim tamošnju najstariju fabriku, koja postoji više od sto sedamdeset godina. Obišli smo sva postrojenja i laboratoriju gde se prave kreme prema strogo čuvanim recepturama iz prošlog veka. Sve mi je to bilo vrlo interesantno, a dobili smo i mnogo kozmetike na poklon. Osim toga, imala sam priliku da gledam i jednu predstavu u cirkusu gde sam se fotografisala sa lisicom, zanimljivo je bilo to što su u redu zaslikanje sa životinjama bila isključivo deca i moja drugarica Jasna i ja.
Po povratku iz Moskve, Mančićeva je kratko boravila i kod svog dugogodišnjeg partnera Simeona u Atini, a poslednjih dana uživa sa kćerkama u Beogradu.
- Starija kćerka Teodora je upisala univerzitet „Megatrend“ i već je dala prve kolokvijume sa najvišim ocenama, dok mlađa Natalija pohađa drugi razred gimnazije. Njoj sam nedavno morala da kupim bas gitaru sa pojačalom tako da je sada kod nas u kući uvek vesela atmosfera - kaže Suzana koja će dugo pamtiti boravak u ruskoj prestonici. 

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin