Ona je bila uz Džeja do poslednjeg trenutka, i bila mu je sve (foto)

Ona je bila uz Džeja do poslednjeg trenutka, i bila mu je sve (foto)

Autor: | 15/12/2020

0

Andrijana Tomanić - žena koja je za Džeja Ramadanovskog bila sve i koja mu je dala sve. Tog tragičnog 6. decembra izašla je na kratko iz stana u kom su zajedno živeli na Dorćolu, i po povratku legendarnog pevača zatekla mrtvog. Njeno ime, pored imena najužih članova porodice, nalazilo se među ožalošćenima na umrlici Džeja Ramadanovskog. NIje se javno eskponirala, nije joj bilo važno da se za nju, a bila je Džeju sve.

Ko je Andrijana Tomanić?

Pročitajte: I nebo je zaplakalo - Uz zvuke 50 violina, suze i jecaje sahranjen Džej Ramadanovski (video)

Andrijana Tomanić se nikad nije odvajala od Džeja, pratila ga je poslovno, ali i prilikom privatnih druženja. Bila je Džeju podrška i pomoć, svoj život je, podredila njemu. Koliko je pevaču bila predana svedoči i njegov kum i najbliži saradnik Zoran Jagodić Rule.

- Svi znaju za Andrijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i leva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su poslednjih 20 živeli zajedno. Ona je, kako je to voleo da kaže, njegova bela žena. Želeo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, „Bela žena“. Svi su znali - kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta. Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome - rekao je neutešni Rule za "Kurir".

Pročitajte: Džej Ramadanovski - Poželeo sam da legnem i više nikada se ne probudim

Andrijana je imala ključnu ulogu u pevačevom životu, naročito kad se razboleo. Upoznali su se pre više od dve decenije preko zajedničkih prijatelja. Ona mu je ugovarala nastupe, ali i gostovanja po emisijama. U oktobru su bili na poslednjem odmoru, i to u Bečićima, gde su proveli dve nedelje. Na more su otišli prema savetu lekara, da bi Džej uživao na čistom vazduhu i u mediteranskoj klimi.

Njihov odnos nikad nije bio tema u medijima, a ona je bez ikakve lične koristi štitila njegove interese. S njegovom porodicom od prvog dana je imala sjajan odnos. Nažalost, sada je ostala sama, bez svog velikog prijatelja, saradnika, srodne duše i to zauvek.

foto: ATA Images

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images