Kim Kardašijan oduševila modne fanove: Imate li hrabrosti da obučete ovakve pantalone? (foto)

Kim Kardašijan oduševila modne fanove: Imate li hrabrosti da obučete ovakve pantalone? (foto)

Autor: | 01/12/2020

0

Kim Kardašijan moda kao stil života. Najpoznatija rijaliti zvezda svojim modnim izborima i odevnim kombinacijama privlači pažnju već godinama.

Ipak, modni stručnjaci tvrde da se njen stil zasnivana na basic komadima garderobe, pencil suknjama i topovima koje ona na znalački način ume da obogati detaljima.

Tako je uspela da izgradi njoj svojstven, prepoznatljiv imidž koji niko ne bi mogao da iznese kao ona. Kim je u modu vratila nepopularni biciklistički šorts i helanke ali i komade koji odišu stilom osamdesetih godina prošlog veka.

I njeno poslednje modno izdanje izazvalo  je mnogo pažnje zbog načina na koji je kombinovala odevne predmete.

Naime, Kim obožava da nosi odevne predmete boje kože, pa su tako nude bluze i haljine njen čest izbor. Tako je i sada ponela jednostavnu nude rolku uz koju je kombinovala lakovane pantalone plave boje.

A ono što je privuklo najviše pažnje jesu jednostavne a efektne pantalone. I, mada se mora priznati da atraktivno izgledaju, pitanje je koliko dama bi se usudilo da ih ponese… Lak, a posebno u ovoj boji, pokazuje svaku nesavršenost pa se tako može zaključiti da su ovakve pantalone rezevrisane samo za prave zgodnice

Pročitajte: Iznenadiće vas koji broj odeće nosi Kim Kardašijan, a tek Dženifer Aniston?!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Fotografija koju je Kim objavila za kratko vreme prikupila je gotovo milion i po lajkova što nedvosmisleno govori o tome da je njena odevna kombinacija potpuni hit!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Emma McIntyre/Getty Images for MTV Getty via Guliver/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti