Iza bine se odvijala prava drama: Dino Merlin iskreno o zdravstvenim problemima

Iza bine se odvijala prava drama: Dino Merlin iskreno o zdravstvenim problemima

Autor: | 13/11/2020

0

Dino Merlin poslednjih dana u žiži je javnosti zbog nove pesme „Mi“, koja je prošla sjajno kod publike. Preko sedam miliona pregleda za samo sedam dana dokaz su da je i ovog puta pevač uradio pravu stvar. A koliko mu znače brojke podelio je sa gledaocima Televizije "K1".

- Mnogo mi je drago da nakon toliko godina uspevam u tome da me slušaju i mladi ljudi. Zaista se trudim da idem u korak sa vremenom te ove brojke to i pokazuju. Sve mnogo pozdravljam i hvala vam! – rekao je Dino putem skajp-uključenja u emisiju „Kec na jedanaest“.

Pročitajte: Kada je Igoru Bulatu dijagnostikovan karcinom jetre, Dino Merlin je prvi ponudio pomoć… Evo i zbog čega

Njegov recept za uspeh su, kako je istakao, iskrenost i posvećenost.

- Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora.

Dino se prisetio i sjajnog koncerta koji je pre dve godine imao u Kragujevcu, ali koji je jedva održao.

- Tih dana pred koncert sam se osećao jako loše, pao sam u nesvest. Doktori su mi savetovali da odložim koncert, ali to za mene nije bila opcija. Pred koncert sam okupio celu ekipu i rekao im – Ako se onesvestim na bini, gledajte kako da me što pre povratite, da nastavimo. Jedva čekam da se ovo nevreme sa virusom završi i da ponovo imamo koncerte. I u Sarajevu je teško kao i u Beogradu i svuda u regionu, ali moramo da se čuvamo, da izdržimo, da budemo zajedno... Doći će bolje vreme – rekao je Dino Merlin, koji je istakao da je u životu najviše ponosan na svoju porodicu.

Pročitajte: Dino Merlin postao deda - Dečak dobio simbolično ime

- Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome – tu sam - rekao je Dino.

Dino Merlin najavio je da za dvadesetak dana izlaze nova pesma i novi spot kao najava njegovog albuma i kaže da jedva čeka da čuje reakcije publike.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti