Džibonijeva supruga doživela stravičnu nesreću u Splitu

Džibonijeva supruga doživela stravičnu nesreću u Splitu

Autor: | 28/10/2020

0

Supruga popularnog hravstkog pevača Zlatana Stipišića Džibonija (52), doživela je stravičan napad u Splitu. Džibonijeva supruga Sanja šetala je njihovog psa, kada ih je na šetalištu napao američki staford. Nažalost, kako prenose mediji iz komšiluka, pas poznatog pevača je posle napada uginuo, a Sanja, koja je takođe bila napadnuta, je veoma uznemirena i u šoku.

Pročitajte: Zlatan Stipišić Džiboni - Ne moraš otići u svet, ako si dovoljno dobar, doći će svet po tebe

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TabloidRTLhr (@tabloid.hr) дана 13. Авг 2020. у 12:55 PDT

Sve se dogodilo u Lovretskoj ulici kod parka Emanuela Vidovića u Splitu. Sanja je šetala psa, kada se na njega zaleteo pas koji se kretao slobodno, bez povodnika. Džibonijeva žena je pokušala da pomogne svom psu i da ga spase, ali je staford potom napao i nju. Maleni pas hitno je odvezen u najbolju veterinarsku ambulantu ali je, uprkos tome što mu je odmah pružena pomoć, nažalost uginuo.

Kako piše "Slobodna Dalmacija", prema opisu koji je policiji dala Džibonijeva supruga psa je šetala žena stara 40-ak godina, mršavije građe, neuredne smeđe kose i zvala ga je imenom Kan. Policija je odmah sutradan kriminalističkim istraživanjem došla do 37-godišnje vlasnice psa Ivane P. Protiv nje je podnet optužni predlog nadležnom opšinskom prekršajnom sudu, a o celom događaju biće izveštena veterinarska inspekcija, kako u saopštenju navodi PU splitsko-dalmatinska.

Pročitajte: Zlatan Stipišić Džiboni - Ne izlažem porodicu javnosti, oni nisu modni dodatak

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljka, Belgrade (@fijuu62) дана 13. Окт 2016. у 11:22 PDT

Porodica popularnog pevača veoma je potrešena posle ovog nemilog događaja, a pevač nije želeo da se oglašava u javnosti. Pevač je poznat da ne voli da u javnosti govori o svojim najmilijma, supruzi Sanji, ćerki Tanji, kao i sinovima Rencu i Randi.

– Ne volim da pričam o familiji zato što hoću da odrastaju u normalnijoj atmosferi. Moj stav je da ti kao javna ličnost ne možeš da tretiraš svoju porodicu kao modni dodatak. Ne treba ih izlagati javnosti ako to nije njihov izbor - iskreno je rekao Džiboni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram