Katarina Živković: Genetika mi nije naklonjena, ovo je moj trik za vitku liniju (video)

Katarina Živković: Genetika mi nije naklonjena, ovo je moj trik za vitku liniju (video)

Autor: | 29/09/2020

0

Trening Katarine Živković motivisao je brojne pripadnice lepšeg pola da krenu da vežbaju

Pevačica Katarina Živković već godinu dana može se pohvaliti savršenom linijom, kao i telom o kom mnoge žene maštaju. Njena promena nije se dogodila preko noći, ali je Kaća verovala u sebe i znala je šta želi. Čim je saznala da boluje od insulinske rezistencije, promenila je život iz korena.

- Volim da vežbam jer je to na neki način zdrav život, trudim se da koliko je moguće vodim zdrav život. Ali ako čovek ne želi da vežba, on može da izmisli milion i jedan razlog, ali ja nisam takva. Ja sam borac, volim da izgledam lepo i da budem zdrava - rekla je Kaća nedavno za domaće medije.

Pročitajte: Katarina Živković o privatnom životu je dugo ćutala, ali sada otkriva detalje o novom dečku

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) дана 10. Авг 2020. у 5:10 PDT

Trening Katarine Živković želele su da kopiraju brojne dame u želji da svoju kilažu dovedu do idealne. Pevačica vežba uz pomoć ličnog trenera, a omiljeni dan za teretanu je petak.

- Petak - dan za gluteus, biceps, triceps i naravno na kraju svakog treninga - stomak. Želim da sa vama podelim svoje treninge (treniram tri puta nedeljno sa svojim trenerom) jer mi je stiglo puno vaših pitanja vezanih za ishranu, šta jedem a šta ne, kako i koliko vežbam i sa kojom kilažom. Ovih dana ću se potruditi da vam odgovorim na sve što vas zanima. Jer verujte mi na reč, genetika mi i nije baš naklonjena, ali se trudim da to ispravim i da uvek budem u formi. Bitna je volja i da ne odustajete - poručila je Kaća svim svojim pratiocima, a onda je otkrila i svoj trik za skidanje kilograma - jak trening. Pogledajte i sami kakav:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) дана 25. Сеп 2020. у 6:12 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram