Sve je spremno: Bijonse će 39. rođendan dočekati u najboljem društvu

Sve je spremno: Bijonse će 39. rođendan dočekati u najboljem društvu

Autor: | 03/09/2020

0

Bijonse 39. rođendan dočekaće noćas u najboljem društvu. Poznata pevačica sutra će, 4. septembra, u svom domu uživati u veselom danu, a proslavi i ludoj žurki najviše se raduju njeni mališani, ćerka Blu Ajvi (8) i blizanci Rumi (3) i Siri (3).

Pevačica i njen suprug Džej Zi veoma su ozbiljno shvatili celokupnu situaciju oko korona virusa i ne žele da svoju porodicu izlažu riziku. Zbog toga su odmah odlučili da će ovogodišnja proslava Bijonsinog rođendana biti u krugu porodice i bez velike pompe. Ipak, dobra klopa, dekoracija, torta i pokloni su već spremni.

Pročitajte: Bijonse stala na vagu i pokazala koliko je imala kilograma pre nego što je krenula sa rigoroznom dijetom! (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 6. Јан 2020. у 1:05 PST

Bijonse 39. rođendan dočekaće, a zatim i slaviti, sa svoje troje dece koji joj daju najveću ljubav, snagu i podršku. Pevačica je veoma srećna što je poslednjih nekoliko nedelja uglavnom boravila u Hemptonu i to u društvu supruga, dece i svoje majke Tine Nouls.

Bijonse 39. rođendan dočekuje sa velikom željom

Bijonse je za 39 godina ostvarila većinu svojih velikih želja. Ima sjajan brak, prelepu decu, karijeru na kojoj joj mnogi zavide, ali pevačica sanja o samo jednoj stvari. Naime, Bijonse i Džej Zi planiraju da u ovoj godini dobiju još jedno dete. Želja da imaju još veću porodicu navela ih je da potraže pomoć surogat majke.

-  Shvatili su da su i dalje mladi i puni života, tako da, zašto da ne? Imaju sav novac ovog sveta, mogu da ga iskoriste za svoju porodicu - rekao je izvor blizak porodici slavne pevačice.

Popularne zvezde odlučile su se za surogat majku iz mnogo razloga. Izvor navodi da, iako se Bijonse oseća prilično dobro i tek joj je tridesedeveta godina, ne želi da rizikuje i oseća da su njeni dani u drugom stanju daleko iza nje.

Pročitajte: Bijonse kategorična - Nikada više sebe neću mučiti rigoroznim dijetama

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram