Bijonse kategorična: Nikada više sebe neću mučiti rigoroznim dijetama

Bijonse kategorična: Nikada više sebe neću mučiti rigoroznim dijetama

Autor: | 18/04/2019

0

Višak kilograma, posebno nakon porođaja, je problem koji muči mnoge žene. Od njega nisu pošteđene ni poznate ličnosti, a planeterno popularna Bijonse priznaje kakvim strogim dijetama se podvgavala nakon što je rodila blizance Sir i Rumi, u junu 2017. godine.

-Kako bih došla do željenog izgleda, iz jelovnika sam izbacila hleb, šećer, ugljene hidrate, mlečne proizvode, meso, ribu i alkohol, rekla je diva u dokumentarnom filmu "Homecoming" .

Ona je otkrila i sa kakvim dilemama se susreće kao majka troje dece:


-Pokušam  da shvatim kako da budem majka šestogodišnjakinji i blizancima kojima sam potrebna, a da dopustim sebi da budem  kreativna i da radim ono što volim - sada moram da žongliram. Nekada sam mogla da vežbam 15 sati u komadu, a danas kad imam decu i supruga i moram da se brinem za svoje telo, rekla je i dodala da je odlučila da se više neće podvrgavati rigoroznim dijetama.

 -Stvorila sam sebi ogroman pritisak ali nikada se više neću tako mučiti. Osećam se kao nova žena u ovom poglavlju života i više ne pokušavam da budem ono što sam bila. Taj stav donesu deca - bila je iskrena Bijonse.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: bijonse