Bijonse stala na vagu i pokazala koliko je imala kilograma pre nego što je krenula sa rigoroznom dijetom! (video)

Bijonse stala na vagu i pokazala koliko je imala kilograma pre nego što je krenula sa rigoroznom dijetom! (video)

Autor: | 26/07/2019

0

Planetarno popularna pevačica Bijonse (37) i njen nastup na Koačeli 2017. godine, najavljivani su punom parom, ali do njega nije došlo, jer je Bijonse ostala u drugom stanju, pa je nastup odložen za godinu dana.

Koačela 2018: Bijonse oduševila publiku jednim od najboljih nastupa u istoriji festivala (video)

Nakon što je rodila bliznace, Rumija i Siri, pevačica se suočila sa velikim problemom koji muče brojne mame, a to je višak kilograma.

Kako bi što pre vratila staru liniju, ona je startovala sa veoma rigoroznom dijetom, kao i napornim treninzima. Bijonse tada nije krila da je odmah posle porođaja imala skoro 100 kg, tačnije 98kg, pa je priznala i da se ne oseća dobro u svom telu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 13. Јул 2017. у 10:10 PDT

Tačno 44 dana pre nastupa na Koačeli, Bijonse je počela sa dijetom i izazovom pod nazivom "22 Days Nutrition" koji se bazira na veganskoj ishrani, u prvom redu na avokadu. u potpunosti je prestala da konzumira meso, ugljenehidrate, mlečne proizvode, šećer, alkohol, kao i ribu. Rezultati su bili vidni, ali je onda nakon svega izjavila:

Stvorila sam sebi ogroman pritisak ali nikada se više neću tako mučiti. Osećam se kao nova žena u ovom poglavlju života i više ne pokušavam da budem ono što sam bila. Taj stav donesu deca.

Danas, više od godinu dana nakon famoznog nastupa pevačica je odlučila da potpuno ogoli sve i javno pokaže koliko je zaista imala kilograma pre nego što je počela sa dijetom.

Odmah na početku videa stala je na vagu i pokazala da je tada imala 79 kilograma, a onda i prokomentarisala:

- Dobro jutro, sada je 5 ujutro i počeo je prvi dan moje pripreme za Koačelu. Noćna mora svake žene - 79 kilograma, dug je put pred nama!

Pogledajte:

Podsećamo, pevačica se plana ishrane "22 Days Nutrition" već držala 2015. godine, zajedno sa suprugom. Tada su krenuli s promovisanjem veganske ishrane, a Bijonse se pohvalila kako je nakon prelaska na ishranu koja se temelji isključivo na biljnim namirnicama primetila velike rezultate.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram/beyonce
Tagovi: bijonse

Najnovije vesti