Više vremena provodite ispred telefona nego TV-a? Možda ćete uskoro promeniti tu naviku

Više vremena provodite ispred telefona nego TV-a? Možda ćete uskoro promeniti tu naviku

28/08/2020

0

Put do idealnog proizvoda često je popločan neposrednim iskustvima i željama korisnika, a posebno kada je u pitanju tržište tehnologije, gde se trendovi i navike menjaju ogromnom brzinom. Tako je, kada se radi o gledanju televizije, jedan od najčešćih odgovora ispitanika u istraživanju kompanije Samsung bio da „više vremena tokom dana provode gledajući u telefon nego u TV, ali da bi istovremeno želeli da u mobilnim sadržajima uživaju na većem ekranu, uz bolji kvalitet zvuka.

Upravo je ta rečenica bila polazna tačka ka stvaranju prvog na svetu rotirajućeg televizora The Sero, koji se sam postavlja horizontalno ili vertikalno, u zavisnosti od sadržaja koji prikazuje ili želja samih korisnika. Ubrzo potom, otvorio se čitav svet novih mogućnosti, u pogledu stvari koje se mogu gledati na TV-u, a neke od ideja pročitajte u nastavku:

Kućna teretana

Vežbanje uz različite YouTube kanale ove godine doživelo je masovnu popularnost, a većina nas bi tom prilikom posegnula za laptopom ili telefonom, što nije uvek najpraktičnije, zbog čestih promena položaja prilikom vežbanja. Zato je The Sero u ovakvim situacijama fenomenalna zamena, budući da vežbe u stojećem položaju možete gledati vertikalno, dok će se televizor rotirati onog momenta kada se vežbe „presele“ na pod, kako bi vam bilo lakše da pratite svaki pokret.

Muzičko veče

Kada smo već kod YouTube-a, i slušanje muzike i gledanje video sadržaja na ovoj platformi mnogo su uzbudljiviji i interaktivniji na velikom ekranu – pogotovo na onom koji se rotira po potrebi. Jedan od komentara korisnika tokom istraživanja bio je i da „žele da uživaju u muzici sa telefona, ali na zvučnicima najvišeg kvaliteta“, a moćni sistem zvučnika na Samsung The Sero televizoru sa snagom od 60W ima više nego dovoljan kapacitet da reprodukuje muziku sa telefona putem Bluetooth konekcije. Dodatni benefit je zajedničko gledanje muzičkih spotova i koncerata kada ste u većem društvu, kako bi svi istovremeno bili u toku.

Slike s mora, Instagram, TikTok...

Pored napredne tehnologije po pitanju kvaliteta slike i zvuka, najspecifičnija karakteristika ovog televizora svakako je mogućnost vertikalnog gledanja sadržaja, što posebno dolazi do izražaja prilikom skrolovanja kroz društvene mreže. Bilo da Instagram ili TikTok koristite samo privatno ili vam je to deo posla, sa olakšanjem ćete prigrliti opciju gde više nećete morati da umarate oči gledanjem u mali ekran po ceo dan, već ćete jednim klikom povezati svoj Android ili IOS pametni telefon sa televizorom.

Iskustvo će biti potpuno zahvaljujući QLED Quantum Dot tehnologiji na bazi veštačke inteligencije, koja je zadužena za savršenu sliku i boje, prilagođavajući je u skladu sa osvetljenjem i spoljašnjim okolnostima do 4K rezolucije.

Brainstorming i zajednički projekti

Za kraj smo ostavili jednu neočekivanu primenu The Sero televizora, koja ima potencijal da postane sastavni deo modernih kancelarija. Zahvaljujući jednostavnom povezivanju sa bilo kojim telefonom u prostoriji, kristalno jasnoj slici i mogućnosti rotacije ekrana, ovaj uređaj može biti sjajan pomoćnik prilikom spremanja prezentacija i grupnih projekata sa kolegama. Umesto guranja ispred jednog laptopa, sadržaj na ekranu biće jednako vidljiv svima u prostoriji, te će čitav proces brainstorminga biti brži i efikasniji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković promo
Tagovi: Samsung

Pročitajte još

Najnovije vesti