Sin Siniše Mihajlovića izrastao je u pravog zavodnika (foto)

Sin Siniše Mihajlovića izrastao je u pravog zavodnika (foto)

Autor: | 22/07/2020

0

Sin Siniše Mihajlovića glavna je tema na „Instagramu“. Naš proslavljeni fudbalski as i njegova supruga Ariana ponosni su roditelji petoro dece. Imaju dve ćerke, Viktoriju i Virdžiniju, koje već haraju društvenim mrežama, kao i trojicu sinova, Miroslava, Nikolasa i Dušana. Dok su Viki i Virdžinija već prigrlile armiju fanova koja redovno prati njihove objave na „Instagramu“, momci za sada čuvaju privatnost.

Zbog toga je supruga Siniše Mihajlovića iznenadila objavama fotografija svojih sinova. Prvo je pre nekoliko dana emotivnom čestitkom Miroslavu čestitala rođendan.

‒ Najlepše želje od mame, volimo te ‒ napisala je ponosno Ariana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 19. Јул 2020. у 6:17 PDT

A onda je juče objavila fotografiju starijeg sina Dušana, koji je pravi zavodnik.

‒ Predstavljamo vam našeg sina ‒ kratko je napisala supruga Siniše Mihajlovića pored slike sina, koji je, složićete se, izrastao u zgodnog momka. Odmah su objavu krenule da komentarišu devojke i mame koje su Ariani poručile:

‒ Rado bih ga upoznala sa mojoj ćerkom.

Pročitajte: Siniša Mihajlović kroz težak životni period ne prolazi sam - Oni su njegova podrška (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 21. Јул 2020. у 10:17 PDT

Sin Siniše Mihajlovića očeva velika podrška

Porodica je Siniši najveća podrška u životu. I dok je postisao ogromne uspehe i dok je vodio bitku života boreći se sa leukemijom, sinovi, ćerke i supuruga bili su tu za njega.

- Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe. Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom – rekao je Miha u novembru prošle godine, u svom prvom javnom obraćanju javnosti nakon transplatacije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 2. Мар 2020. у 3:00 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram