Siniša Mihajlović: Moja deca odmah su tražila da mi doniraju koštanu srž

Siniša Mihajlović: Moja deca odmah su tražila da mi doniraju koštanu srž

Autor: | 29/11/2019

0

Siniša Mihajlović se obratio javnosti nakon što mu je presađena koštana srž

Pre četiri meseca je u domaćoj i svetskoj javnosti snažno odjeknula neočekivana vest. Na konferenciji za medije, nekadašnji fudbaler, a sada trener Bolonje, potvrdio je da boluje od akutne leukemije.

- Poštujem bolest, ja ću se suočiti sa tim, sa ispruženim grudima, gledajući je u oči, onako kako sam to uvek činio. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Ona je agresivna, ali se može pobediti. Pobediću je za moju porodicu, za svoju decu, za sve one koji me vole, rekao je Mihajlović u julu, nakon čega se upustio u borbu sa ovim opakim neprijateljem. Presađena mu je koštana srž od nepoznatog donora, a danas se, prvi put nakon transplatacije, obratio javnosti.  Kako mu tokom ove brobe najveću podršku pružaju supruga  Arijana i njihovo petoro dece, zahvalio im se sa suzama u očima.

Siniša Mihajlović napustio bolnicu uz osmeh u zagrljaju supruge Arijane: Nema lepše stvari od povratka kući!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rapine con Ibra (@rapineconibra) on Nov 29, 2019 at 4:13am PST


-  Četiri teška meseca su iza mene. Bio sam na Institutu gde sam imao hemioterapije i svojim jakim karaketerom sam izgurao sve to. Svi su bili maksimalno posvećeni meni, da nije bilo svih tih ljudi, ne bih bio sada ispred vas.  Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe.  Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom - rekao je Miha koji nije uspeo da zadrži suze.

Viktorija Mihajlović ispunjava tatine želje, jer ljubav i pažnja, ali i brza hrana najbolje leče (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vicolodellenews forum (@vicolodellenews_forum) on Nov 29, 2019 at 3:52am PST


-  Pronašao sam neke anđele čuvare, koji su mi psihološki pomogli. Oni su najznačajniji, bez njih ne bih uspeo. Biću večno zahvalan. Žao mi je samo što ne mogu sve da ih imenujem - rekao je Mihajlović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Nov 20, 2019 at 4:02am PST

Siniša sa italijanskom televizijskom zvezdom Arijanom ima dve ćerke - Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina - Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram