Ćerka Bila Gejtsa: Iskoristiću svoje privilegije da svet učinim boljim mestom za život

Ćerka Bila Gejtsa: Iskoristiću svoje privilegije da svet učinim boljim mestom za život

Autor: | 02/07/2020

0

Ćerka Bila Gejtsa, Dženifer Gejts (24) otkrila je da joj nimalo ne smetaju očeva popularnost i uspeh. U novom intervjuu proslavljena jahačica je rekla da joj je jasno da je „rođena pod srećnom zvezdom“ i da iz toga želi da izvuče najbolje.

‒ Rođena sam sa velikim privilegijama i uverena sam da je bilo veoma važno iskoristiti priliku, otkriti svoje strasti i na kraju napraviti svet malo boljim mestom za život ‒ rekla je Dženifer za magazin „Sidelines“.

Pročitajte: Bil Gejts priznao - Ne zaslužujem svoje bogatstvo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates) on Dec 26, 2018 at 7:24pm PST

Ćerka Bila Gejtsa - Odrastala sam uz ozbilje razgovore

Dženifer je istakla da ona i njen brat, a kasnije i mlađa sestra, od ranog detinjstva slušaju ozbiljne teme. Tehnološki magnat deci je usađivao volju za sticanjem znanja još od malih nogu. Za njihovim stolom oduvek su se vodili razgovori o ozbiljnim svetskim temama, a otac je od njih oduvek očekivao da budu potkovani informacijama.

‒ Još od malih nogu roditelji su sa mnom vodili ozbiljne razgovore. Sa mnom su uvek razgovarali kao sa odraslom osobom. Odrastala sam uz razgovore o velikoj stopi smrtnosti kod dece i epidemiji HIV-a. O takvim stvarima govorilo se uz večeru.

Pročitajte: Udaje se ćerka Bila Gejtsa - Najbogatiji čovek na svetu sprema svadbu za svoju mezimicu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates) on Nov 22, 2018 at 8:44pm PST

Uz roditelje je mnogo naučila, pa je poznata jahačica upisala studije medicine i sada je na drugoj godini. Bila je motivisana da se upusti u lekarske vode jer fondacija njenih roditelja pomaže siromašnima i pruža mogućnost školovanja deci s posebnim potrebama.

Bil Gejts svojoj deci neće ostaviti sav novac, već samo deo, a ostatak će morati sami da zarade kao što je i on uradio. Na taj način svako od njih naučiće da postane samostalan i snažan. Njegovo bogatstvo trenutno je procenjeno na 108 milijardi, što ga čini drugim po redu najbogatijim čovekom na svetu.

Dženifer Gejts uskoro će stati na "ludi kamen"

Osim što studira i bavi se sportom, mlada bogatašica uskoro će stati na „ludi kamen“. Ćerka Bila Gejtsa rekla je „da“ vereniku Najelu Nasaru tokom zimskih praznika.

Pročitajte: Bil Gejts ne ostavlja bogatstvo svojoj deci, nego čovečanstvu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates) on Apr 28, 2020 at 3:31pm PDT


‒ Najele Nasar, ti si jedinstven. Potpuno si me oborio s nogu prošlog vikenda, iznenadio si me na najznačajnijoj lokaciji za jednu od naših zajedničkih strasti. Jedva čekam da život provedemo učeći, rastući, smejući se i voleći se. Kažem da, milion puta da! ‒ napisala je na svom „Instagramu“ Dženifer kada ju je Najel zaprosio.

– Ja sam najsrećniji  čovek na svetu. Džen, ti si sve što sam oduvek zamišljao, i puno više od toga. Jedva čekam da rastem sa tobom kroz naš zajednički život. Svoj više ne mogu da zamislim bez tebe. Volim te na svaki mogući način i zahvalan sam ti jer mi je uz tebe svaki dan kao san – napisao je on istim povodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nayel Nassar (@nayelnassar) on Jan 29, 2020 at 12:49pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još