Manekenka Kara Delevinj: Više nemam šta da sakrijem

Manekenka Kara Delevinj: Više nemam šta da sakrijem

Autor: | 05/06/2020

0

Manekenka Kara Delevinj već duže intrigira javnost izborom emotivnih partnera. Sada je prvi put otvoreno progovorila o svojoj seksualnosti i priznala da je panseksualna osoba. Panseksualizam podrazumeva emotivnu i seksualnu privrženost osobi, bez obzira na njen pol i rodni identitet.

Manekenka Kara Delevinj ‒ Otvoreno o seksualnosti

‒ Mislim da ću uvek biti panseksualna, bez obzira na to da li sam zaljubljena u nju, njega ili ono... Ja se zaljubljujem u ličnost i to je sve ‒ izjavila je manekenka za „Variety“.

Kara Delevinj priznala je da joj je bilo veoma teško da o ovome progovori otvoreno. Naime, manekenka je odrasla u veoma staromodnoj engleskoj porodici, koju nije želela da izlaže pritisku javnosti.

Pročitajte: Fotografija koja potvrđuje: Kara Delevinj i Ešli Benso se ipak venčale u tajnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on May 4, 2020 at 8:37pm PDT

‒ Često sam govorila kako mi je homoseksualnost odvratna. Mislim da sam to radila jer ni sebi nisam mogla da priznam ko sam. Nisam želela da uznemirim svoju porodicu. Bila sam duboko nesrećna i depresivna. Veliki je problem kada ne poznaješ i ne prihvataš sebe ‒ rekla je za pomenuti magazin.

Dodala je još da se najviše brinula za oca, koji ima slabo srce. Nije znala kako njemu da saopšti da voli  žene.

‒ Bila sam prestravljena mišlju da će me izbaciti iz kuće, a on je zapravo bio divan prema meni kada je saznao da sam panseksualna ‒ rekla je dvadesetsedmogodišnja manekenka Kara Delevinj.

Pročitajte: Više od prijateljstva: Paris Džekson i Kara Delevinj su u ljubavnoj vezi?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Jul 1, 2019 at 1:46pm PDT

U intervjuu za magazin „Variety“ ispričala je kako joj je detinjstvo bilo veoma teško jer se nigde nije osećala prihvaćenom. Sve je postalo mnogo lakše kada je prihvatila sebe i otvorila se pred svetom.

‒ Kada sam jednom progovorila o svojoj seksualnosti, sve je postalo neuporedivo lakše. Na kraju sam shvatila da sam se u stvari skrivala od sebe same ‒ priznala je Kara Delevinj.

Manekenka Kara Delevinj raskinula dvogodišnju vezu

Kara je nedavno raskinula dvogodišnju vezu sa glumicom Ešli Benson, sa kojom je navodno bila i u braku. Pošto se na „Instagramu“ pojavila fotografija na kojoj poziraju u društvu bliskih prijatelja, šuškalo se da su lepe plavuše sklopile brak u Las Vegasu. Sada je njihovoj romansi došao kraj, a Kara je spremna da krene dalje.

Pročitajte: Kara Delevinj iskreno: Gluma je teža nego što izgleda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Showteller & Drama Addicted (@show_addicted) on Aug 4, 2019 at 10:12am PDT

Ipak, pre nego što se opredelila za devojke, Kara Delevinj zabavljala se sa pevačem Džekom Bagom, a povezivali su je i sa glumcem Tulipom Fiverom, što potvrđuje njenu tvrdnju da joj pol nije bitan kada je o ljubavi reč.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty , Instagram
Tagovi: kara delevinj

Pročitajte još

Najnovije vesti