Kara Delevinj: Borim se sa depresijom, ali se ne povlačim iz mode

Kara Delevinj: Borim se sa depresijom, ali se ne povlačim iz mode

Autor: | 01/04/2016

0

Kara Delevinj negirala je da prestaje sa manekenstvom, objašnjavajući da je depresija i period intenzivne mržnje prema sebi naveo da se udalji od modne industrije nakratko.

Britanska manekenka, koja se ove nedelje vratila u modne vode upečatljivom kampanjom za Iv Sen Loran, objasnila je da joj je gluma sada prioritet nakon sedam godina provedenih kao jedan od najpoznatijih modela.

- Nikada nisam rekla da prestajem sa modelingom. Ne krivim modnu industriju ni za šta - napisala je na Tviteru.

Istakla je da pati od depresije, a da se tokom jednog posebno teškog perioda mržnje prema samoj sebi bavila manekenstvom.

- Veoma sam srećna što radim ovaj posao, ali sam nekada pokušavala da iskoristim posao kao pokušaj bekstva koji se uvek završavao iznurivanjem same sebe. Usresređena sam na film i pokušavam da ne primećujem i svaku svoju manu. Veoma sam dobra u tome - objasnila je Kara.

Ispovest je završila anegdotom svog brata, koju je ranije podelila na Instagramu:

- Brat mi je ispričao šalu na koju sam se do suza nasmejala. Ponovo mi je ispričao šalu i manje sam se smejala. Nastavio je da ponavlja šalu, a ja sam prestala da se smejem. Onda mi je rekao: 'Ako ne možeš da se smeješ na istu šalu svaki put, zašto stalno plačeš zbog ljudi koji te povređuju iznova'.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti