Bredli Kuper u vezi sa 14 godina mlađom koleginicom?

Bredli Kuper u vezi sa 14 godina mlađom koleginicom?

Autor: | 16/01/2020

0

Bredli Kuper ne ume da solo funcioniše

 

Zbog atraktivnog izgleda, ledeno plavih očiju i glumačkog talenta koji je nebrojeno puta dokazao u filmovima Bredli Kuper na mnoge poznate dame deluje poput magneta.  Na njegov šarm je pala i jedna od najlepših žena sveta, ruska manekena Irina Šajk sa kojom ima dvogodišnju ćerku  Leu de Senu.

Par se rastao, kako se navodilo zbog glumčeve prisnosti, a neki su tvrdili i veze sa pevačicom i glumicom Lejdi Gagom sa kojom je deli kadrove u filmu " Zvezda je rođena". Njihov zajednički nastup na dodeli Oskra bio je toliko emotivan da je nakon njega mali broj njih poverovao da među njima nema nešto više od projateljstva. U to nije povrerovala ni lepa Irina pa ubrzo nakon toga Bredlija napustila dok su na nastavili da dele starateljsvo nad ćerkom.

Bredli Kuper je ostavio Irinu Šajk, a sada je manekenka rešila da mu se osveti

Bredli Kuper nije bio omiljen suprug - bivša ga optužila da ima "zlu i hladnu stranu“ i da je u njihovoj vezi bio bitan samo on i njegove potrebe

Bredli je 2006. godine bio u vezi sa glumicom Dženifer Esposito, sa kojom se venčao u decembru iste godine. Samo pet meseci nakon toga par se razveo, a glumica je nakon toga izdala knjigu u kojoj je pisala o svojoj borbi sa celijakijom, ali se dotakla i svog bivšeg supruga.

Glumica kaže da se ispred nje vijorilo mnogo crvenih zastavica koje je izabrala da ignoriše.

–Bio je zabavan, pametan, arogantan, uobražen i profesionalni manipulator. Nije mi bio toliko privlačan, ali sam mislila da ću moći da uživam u njegovom smislu za humor, pisala je ona. Optužila je Bredlija da ima "zlu i hladnu stranu“ i da je u njihovoj vezi bio bitan samo on i njegove potrebe.

Bredli Kuper se zagledao u zanosnu kubansku glumicu

Iako se od rastanka sa Irinom nije zvanično pojavljivao u javnosti sa devojkom, izvor blizak Bredliju tvrdi za "National Enquire" da je nedavno uhvaćen sa kubanskom glumicom Anom de Armas i da je bilo jasno da među njima nešto više od prijateljstva.

– Bilo je jasno da flertuju. Par je početkom meseca uživao na ručku pre dodele Zlatnih globusa i hemija među njima je bila očiglednatvrdi izvor.

Ipak, uprkos ovim glasinama ni Bredli ni Ana se nisu oglasili ovom povodom dok je izvor blizak glumcu demantovao ove navode za  "Gossip Cop" 

– Oni su samo prijatelji koji su zajedno sarađivali još 2016. godina na snimanju filma 'War Dogs'

Ana de Armas rođena je 1988. godine a profesionalnu karijeru je započela 2006 godine igrajući uglavnom u španskim sapunicama, da bi se 2014. godine odlučila za odlazak u Holivud. U trileru “Knock Knock”  u kom je glumila rame uz rame sa Kijanu Rivsom privukla je pažnju javnosti,a prava slava stigla je nakon filma “Hand of Stone” sa Robertom de Nirom.

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Bredli Kuper