Samo tri meseca nakon porođaja: Marina Tadić u kupaćem iznenadila sve

Samo tri meseca nakon porođaja: Marina Tadić u kupaćem iznenadila sve

12/05/2020

0

Mnoge žene imaju problem da povrate staru kilažu nakon porođaja, ali je pevačica Marina Tadić oduševila izgledom samo tri meseca nakon porođaja. Naime, ona je u ovoj godini ispunila svoju najveću životnu želju i ostvarila se u ulozi majke.

Marina Tadić objavila fotografiju u kupaćem

Ćerka Vera potpuno je promenila njen život, a kako joj ova uloga prija, dokazala je svojim savršenim izgledom. Marina je lepo vreme iskoristila da uživa na suncu, a njeni obožavaoci su primetili da je liniju za samo tri meseca ponovo dovela do savršenstva.

Pročitajte: Marina Tadić -Presrećna zbog ostvarenja životne želje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on May 11, 2020 at 2:04pm PDT

Marina Tadić u prvoj šetnji sa ćerkicom Verom

Iako je  pevačica poznata po tome da privatni život čuva daleko od očiju javnosti, objavila je fotografije iz prve šetnje sa svojom mezimicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Mar 11, 2020 at 5:06am PDT

Marina Tadić - Rođenje ćerke kao ostvarenje najvećeg životnog sna 

Kada je prošle godine saznala da će se postati mama, pa još da će roditi devojčicu, Marininoj sreći nije bilo kraja. Odlučila je da prekine sa poslovnim obavezama i nastupima i uživa u blagoslovenom stanju.

Marina se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu. Njena želja je bila da se ne pojavljuje na gradskim dešavanjima te dugo nigde nije bila viđena. U proleće prošle godine je uplovila u ljubavnu vezu sa mladim advokatom kojeg je godinama unazad poznavala i sa kojim se družila. Ali se ljubav između njih stvorila tek nedavno. Sa prvim danima leta prošle godine Marina je saznala da će postati majka, što ju je posebno obradovalo – rekao je Marinin blizak prijatelj sa kojim je prvo podelila radosnu vest.

Pročitajte: Marina Tadić - Povredi te svaki napis u novinama, svako može da kaže neku ružnu reč

Foto: Boško Karanović

Ljubav se dogodila u pravom momentu 

Bliski prijatelji Marine Tadić ne kriju da je ona uvek maštala o velikoj i pravoj ljubavi, a ona joj se na kraju i dogodila.

- Ne volim površne i plitke muškarce. Volim duhovite. Još ako je spreman da se našali na svoj račun, onda znam da poseduje dobre osobine. Samo osobe koje su zaista sigurne u sebe to mogu. Inače, volim ljude koji su stabilni i nekako svoji. Dok sam bila u srednjoj školi, bilo je iščekivanje da te momak sačeka posle škole, pa te otprati do kuće! Da voziš bicikl i da ideš u bioskop! Znam da je to verovatno današnjoj omladini smešno, ali ja i dalje čekam i nadam se takvom muškarcu. Ko bi mi pre svega bio prijatelj, pa onda sve ostalo - rekla je pre nekoliko godina Marina.

Iako mediji prenose da pevačica krije svog izabranika, ona to jasno poriče.

Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje. Posebno jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito - sa smehom je istakla presrećna Marina u intervjuu za "Scenu".

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/Marija Milenković Ata/Instagram