Marina Tadić progovorila o svom emotivnom partneru i otkrila: Rodiću devojčicu

Svoju jaču polovinu pevačica ne krije, već navodi da on nije osoba iz javnog života i ne voli da se slika

Pevačica Marina Tadić u sedmom je mesecu trudnoće, a kako priznaje drugo stanje joj teško pada.

Marina je u intervjuu za “Scenu” otkrila da će uskoro na svet doneti devojčicu.

Najnovije fotografije: Marina Tadić preslatka trudnica (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана

–  Očekujemo ćerku. Bitno je da je dete živo i zdravo, nije bitno da li je dečak ili devojčica. Svi kažu da je devojčica za mamu. Mama sebi rađa najbolju drugaricu. Tako da se ja nadam da će tako biti i sa mnom – rekla je presrećna Marina, koja iskreno priznaje da ne uživa u potpunosti u trudnoći.

–  Teško podnosim trudnoću. Ne znam, možda je to tako jer sam u ovim godinama. Možda zato što još nisam iskusila to stanje, tako da mi je teško u smislu tih fizičkih stvari, imam i bolove u leđima. Petnaest godina stojim na štiklama svako veče, pa mislim da je i takav način života uticao na ove probleme. Iako sam trenirala i trudila se da zdravo živim, jednostavno sve je to uticalo na ovo sad, mada možda i ta moja građa i konstitucija imaju neki udeo u svemu, ali ja to onako muški podnosim – kaže Marina.

Foto: Boško Karanović

Dugo se polemisalo ko je Marinin partner sa kojim će dobiti dete, a kako piše “Scena”, pevačica je u skladnoj vezi sa jednim beogradskim advokatom.

Marina kaže da svoju jaču polovinu nikada nije krila.

– Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito – iskrena je pevačica.

hellomagazin.rsATA Images, Boško Karanović, instagram

Više o temama: