Fanovi u panici: Jelena Karleuša i Duško Tošić se više ne prate na Instagramu, da li je to kraj ljubavi?

Fanovi u panici: Jelena Karleuša i Duško Tošić se više ne prate na Instagramu, da li je to kraj ljubavi?

Autor: | 25/06/2019

0

Od kako postoje društvene mreže, svakodnevni život se preselio na njih, te sve ono što se dešava na njima je važno i prati se, dok ono čega tamo nema kao da se nije ni dogodilo. Zato je i najnovija vest da su Jelena Karleuša i Duško Tošić prestali da se prate na Instagramu odjeknula kao bomba, a fanovi i mediji su netom krenuli da razvijaju teorije o razlogu koji je doveo do toga.

Ako nekoga pratite na Instagramu i lajkujete mu objave, znak je da je u vašem odnosu sve u najboljem redu, posebno ako se radi o bračnim parovima i poznatim ličnostima. Ali, ako budno oko fanova primeti da je taj uzajamni "virtuelni odnos privrženosti" prestao i da su se supružnici "otpratili", to po automatizmu znači i kraj ljubavi, braka...

https://www.instagram.com/p/BzIQk7zFhZT/

Podsećanja radi, Jelena i Duško su sličnu akrobaciju na Instagramu uradili i pre nešto više od dva meseca, da bi se ubrzo ponovo zapratili i početkom juna objavili zajedničke fotografije na svojim nalozima. Fanovi su odahnuli, a mediji na kratko utihnuli u priči o njihovom razvodu. Ali, situacija se ponovila, a razlog je još uvek nepoznat, što je naravno znak za uzbunu.

Pojedini mediji tvrde da je do "otpraćivanja" došlo jer je Duško lajkovao slike jedne atraktivne pevačice, dok drugi razvijaju teoriju da je brak u krizi i da je ovo konačan dokaz o kraju njihove ljubavi. Ipak, realnost je uvek nešto sasvim drugo u odnosu na virtuelni svet, jer klik koji označava da li nekoga "pratite" na Instagramu ne znači apsolutno ništa u realnom svetu gde ljudi žive živote sasvim drugačije od prikazanog na društvenim mrežama.

Koliko se nama čini Jelena i Duško žive svoj život najbolje što znaju uprkos turbulnecijama koja im život priređuje, a medijima i javnosti ostaje samo da nagađaju da li je nešto tačno ili nije. Dok se oni sami ne oglase sve ostaje na nivou trača...

Da li je ovo "znak" o kraju ljubavi između Jelene i Duška?

Ne, to je potpuna budalaština i ne znači ništa
Da, oni se sigurno razvode ovo je potvrda

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

https://www.instagram.com/p/BzG8L_3hQZ1/

hellomagazin.rs/m.g. ATA Images