Marija Kilibarda: Verovala sam u bezuslovnu ljubav, a onda me je život ošamario

Marija Kilibarda: Verovala sam u bezuslovnu ljubav, a onda me je život ošamario

Autor: | 30/12/2019

0

Marija Kilibarda priznaje da više ne veruje u bajke i princa na belom konju, jer je život ošamario i spustio na zemlju

Marija Kilibarda (39), lepa i harizmatična voditeljka, protekla tri meseca bila je domaćin pete All Stars sezone "Tvoje lice zvuči poznato", koja je okupila najbolje učesnike iz prethodnih sezona. Zaštitno lice ovog humanitarnog šou programa sada je spremna da zakorači u svet biznisa i pokrene svoju prvu liniju nakita.

- U 2019. godini sam napravila čistke u nekim odnosima i mnogo je bolja od nekoliko prethodnih. Iako ne pravim velike rezolucije u toku godine, ovo je prva da sam se osvrnula i pomislila koliko sam za sebe značajnih stvari uradila. Prvenstveno se to odnosi na pokretanje mog privatnog biznisa i neke lepe zaključke o procenjivanju mojih kapaciteta i dokle mogu da me odvedu. To je značajno jer u Novu godinu ulazim sa jasnim ciljevima - rekla je Marija u intervjuu za Stil Kurir.

"Ne praktikujem novogodišnje običaje, jedino se pridržavam crvenog donjeg veša!"

Praktikujete li stare novogodišnje običaje za koje se veruje da donose sreću i ljubav, koliko puta ste poneli crveni veš u najluđoj noći?

- Nisam deo novogodišnje euforije i nemam osećaj da treba da praktikujem novogodišnje običaje, jedino se pridržavam crvenog donjeg veša. Ne volim gužvu i haos koji vladaju na ulicama u ovo doba godine. Želim da slavimo život svakog dana. Pridajem važnost tradiciji, pa su prvi januar, Badnji dan i Božić uvek porodični.

Jovana Joksimović i Marija Kilibarda u savršenim kombinacijama, koja bi bila vaš izbor?

Marija Kilibarda pamti praznike provedene u krugu porodice 

Marija je priznala koji poklon iz detinjstva nikad neće zaboraviti.

- Mnogo je smešno to što kada smo bili deca nismo znali da vrednujemo suštinu i uglavnom niko nije bio fokusiran na svoj poklon, već je prvo gledao šta su drugi dobili. To je pogrešno, ali svojstveno tom uzrastu. Bitno mi je samo da sam sa bliskim ljudima, a šta se nalazi u kutiji nije mi važno.

Marija je odrasla sa svoje tri sestre, a sada je otkrila ko je najviše pomagao mami u spremanju novogodišnje trpeze, a ko je bio zadužen za kićenje jelke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 23. Јун 2019. у 5:50 PD

 

 

 

 

 

 

T

- Kad vas je mnogo u kući sve pripreme oko proslave teku mnogo brže. Uvek smo se smenjivale u zaduženjima, ali sam ja kao najstarija sestra uglavnom izbegavala dok roditelji ne primete i onda me angažuju.

Voditeljka otkriva da joj višak kilograma nije stran 

Iako možemo da sigurnošću da kađemo da Marija Kilibarda izgleda savršeno, voditeljka priznaje da veoma često nije u potpunosti zadovoljna svojom kilažom.

- Inače se ne suzdržavam od hrane. Nemam problema sa viškom kilograma ovih nedelja, već par puta godišnje. Nekoliko puta tokom godine idem na detoksikaciju sa željom da ispratim signale koje mi organizam šalje šta treba da izbacim iz upotrebe - iskrena je Marija, koja otkriva i kako reaguje kada je tužna:

- Kada sam tužna onda sam sama. Slušam muziku za takva stanja i puštam da me prođe. Nisam osoba koja patetiše. Kad postoji neki problem uvek tražim rešenje. Ako je ne daj Bože neka bolest koja vodi ka fatalnom ishodu ili nešto drugo na šta ne može da se utiče onda pustim da me obuzme tuga i isplačem se. Ljutnju izbacujem kroz ples, jak trening, fizičku aktivnost, psihoterapiju i razgovore sa bliskim ljudima.

Marija Kilibarda više ne veruje u bezuslovnu ljubav

Voditeljka priznaje koliko životno iskustvo menja njena ljubavna očekivanja, kao i koje kriterijume nikada ne spušta.

- Apsolutno sam promenila svoje stavove i uverenja u protekle dve godine jer me je život demantovao. Donedavno sam verovala u bezuslovnu ljubav, bajke i princa na belom konju, a onda me je život ošamario, spustio na zemlju. Tada sam počela da čitam istu knjigu ali kroz drugačiju prizmu. Svako životno iskustvo me je promenilo - navodi Marija.

Marija Kilibarda priželjkuje avanturu života: Samo da doživim da se igram sa unučićima!

foto: Boško Karanović

Za kraj, voditeljka je otkrila tajnu svoje lepote.

- Imam dobru genetiku i jaku i zdravu kosu. Ne pribegavam skupim preparatima već koristim prirodne varijante, volim da idem na masaže i redovne tretmane lica.

hellomagazin.rs ATA Images, Boško Karanović, instagram