Najlepše iščekivanje: Biljana i Janko Tipsarević otkrili pol deteta

Najlepše iščekivanje: Biljana i Janko Tipsarević otkrili pol deteta

Autor: | 18/03/2020

0

 Biljana i Janko Tipsarević otkrivaju da je uporedo s Biljanom i Janko dobio na kilaži, da je njihova naslednica veoma brižna i zaštitnički nastrojena prema mami trudnici te da joj pomaže pri odabiru stvari za prinovu.

Bivši teniser Janko Tipsarević (35) i njegova supruga, modna kreatorka Biljana Tipsarević (36), nestrpljivo iščekuju rođenje sina, koji bi na svet trebalo da dođe u maju, saznaje magazin Story.rs.  Iako u sedmom mesecu trudnoće, ponosna mama još uvek nije otišla na trudničko bolovanje, a kako tvrdi, radiće sve do porođaja ako se bude osećala dobro. Dok ona koordinira modnom kompanijom, Janko uspešno vodi čak tri teniske akademije i jednu sportsku agenciju.

Prelepa razglednica sa Maldiva: Prve fotografije trudne Biljane Tipsarević

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 5. Дец 2019. у 12:02 PST


Uporedo s tim, skladni supružnici pripremaju kutak za naslednika, a fokusirani su i na to da njihova sedmogodišnja mezimica Emili lakše prihvati prinovu. Uključili su je u sve stavke koje se tiču trudnoće, a dozvoliće joj i da bratu odabere ime. Dva meseca pre nego što će uploviti u novo životno poglavlje bivši sportista i dizajnerka pristali su da se fotografišu za naš magazin i tom prilikom otkrili detalje vezane za trudnoću, njihov odnos, vaspitanje ćerke, a potom se osvrnuli na Jankovo zdravstveno stanje po okončanju teniske karijere.

Biljana Tipsarević: Emili jedva čeka da dobijemo bebu i misli da je devojčica

Biljana i Janko Tipsarević

Da li vam se ostvarila želja kada ste čuli da čekate muško dete ili ste ponovo priželjkivali devojčicu?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 1. Дец 2019. у 11:48 PST


- Od samog početka sam verovala da nosim dečaka i nisam pogrešila. Budući da je moja sestra pre dve nedelje takođe rodila muško dete, obradovala sam se jer će Emi sada imati tri brata da je štite.

Biljana Tipsarević: U jednoj ćerki dobila sam pet sinova

“Preterano sam popustljiva. Jasno je da Emili manipuliše sa mnom, ali to ćemo uskoro morati da promenimo”, izjavili je Biljana jednom prilikom,a u razgovoru za Hello! je otkrila da li je smislila adekvatnu taktiku.

– Sprovođenje plana je u toku, a taktika se sastoji u tome što ponavljam: “Nema pregovora, nema popuštanja. Jaka si, možeš ti to.” Šalu na stranu, Emili je zaista dobro dete, nežna je, blage naravi, pažljiva i puna ljubavi prema drugima. S druge strane, mnogo je nemirna. Ponekad pomislim kako smo u jednoj devojčici dobili pet dečaka. Uopšte nije na mene, uglavnom je nasledila Jankove gene. Ne interesuju je ni lutke ni haljinice, samo lopta i da nesputano trči. I moja rođena sestra Jovana je slične prirode. Oduvek sam volela živahnu decu i da jednog dana imam ćerku kao što je moja sestra. I onda dobijem Emili, koja je Jovanina kopija, čak su isti horoskopski znak. Mnogo puta se pokazalo da izreka “pazi šta želiš, možda da ti se i ostvari” nije bez osnova– rekla je Biljana svojevremeno i istakla da stoji iza toga da decu ne treba sputavati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 2. Дец 2019. у 9:35 PST


– Bitno mi je da bude kulturna i pristojna, nežna prema drugim ljudima i komunikativna. Meni su simpatični čak i njeni vragolasti nestašluci, znam da će me mnoge mame razumeti, ali onda me neki glas razuma iz najbližeg okruženja opomene da joj sve dopuštam i da bi ipak trebalo malo obuzdati njenu energiju. I tako, sad učim da treniram strogoću, pa sam često smešna samoj sebi. Stojim iza toga da decu ne treba sputavati, brzo rastu, a samo jednom u životu mogu da  budu vragolasti i nestašni –
Hellomagazin.rs Andreja Damjanović

Najnovije vesti