Za čim čezne latino diva: Dženifer Lopez otkrila svoju neostvarenu želju

Za čim čezne latino diva: Dženifer Lopez otkrila svoju neostvarenu želju

Autor: | 16/01/2020

0

Dženifer Lopez otkrila svoju neostvarenu želju: Ima svet pod nogama, ali čak i ona za nečim čezne

 Dženifer Lopez, po mišljenju miliona obožavalaca, ima život iz snova.  Mama je blizanaca Eme i Maksa (11), koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Entonijem, uživa u ljubavi sa Aleksom Rodrigezom, nekadašnjim igračem bejzbola, koji je obožava, a pored svega toga, jedna je od najuspešnijih i najplaćenijih glumica i pevačica.

Dženifer Lopez oduzima dah u ovoj haljini: Zlatno i žuto su dobitna kombinacija! (foto/video)

– Imam dvoje neverovatne dece i sjajnog dečka. Ne razumem baš sve i nije sve savršeno. Ali sam ponosna zbog svega što imam, i dalje sam optimistična i puna nade. Kada sam dobila decu, shvatila sam da moram da budem sve bolja i bolja. Ne samo za njih nego i zbog sebe. Postoji nešto u tome što ste odgovorni za drugo ljudsko biće koje vas tera da idete napred, rekla je nedavno.

Dženifer Lopez je na početku karijere želela da postane striptizeta!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 15, 2020 at 9:13am PST

Ove godine slavi jubilarni 50. rođendan ali po izgledu može da parira dvostruko mlađim devojkama. Iako se čini da je u životu postigla sve, ona je u poslednjem razgovoru za "Vanity Fair" progovorila o jednoj od najvećih želja - mirnom životu daleko od Amerike i glamura. Upravo to je iznenadilo njene obožavaoce jer u poslednje vreme niže uspehe u karijeri.

"Naporno sam radila da bih bila ovde. I znate šta? Čestitam sebi, ne na arogantan način, ni na koji način. To je kao da kažem sebi: "Dobro ti ide, dušo." Odmori se".

Dženifer Lopez otkrila svoju neostvarenu želju: Zamišljam kako ujutro biciklom odlazim po sveži hleb i dolazim kući da ga jedem s marmeladom

– Volela bih  da iskusim život još negde osim u SAD-u, recimo u nekom malenom mestu u Italiji, ili možda na drugom kraju sveta, na Baliju. Volela bih da pronađem mir i  negde izgradim mnogo jednostavniji i prirodniji život. Zamišljam kako ujutro biciklom odlazim po sveži hleb i dolazim kući da ga jedem sa marmeladom. U budućnosti  se vidim kako mnogo slikam, ili samo uživam u ljuljaški i gledam u neko drvo masline i upijam mirise. Često imam takve maštarije,  ispričala je detalje pomenutom magazinu.

Dženifer Lopez najzad proslavila veridbu sa Aleksom: Samo za porodicu i odabrane prijatelje (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 1, 2020 at 1:05pm PST


Iako žudi za odlaskom iz užurbanog načina života, kojim živi od početka karijere, priznaje da nikada nije pomislila da odustane od glumačke karijere.

– Uvek sam znala da je to ono što želim da radim. Rekla sam: 'ili ovo, ili ništa'. Nije bilo nikakve opcije, ovo je za mene ljubav, iskreno je rekla. To dokazuje njena karijera koja je na vrhuncu prethodnih godina. Ipak, latino diva žudi za mirnim, porodičnim životom  sa verenikom i svojom decom, daleko od očiju javnosti.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Dženifer Lopez

Najnovije vesti