Detalji koje javnost nije znala: Severinu je majka rodila u osmom mesecu trudnoće, a potom je pala u dugu komu

Detalji koje javnost nije znala: Severinu je majka rodila u osmom mesecu trudnoće, a potom je pala u dugu komu

Autor: | 09/12/2019

0

Severinina majka Ana uz ćerku je u svakom momentu

Severina Kojić pre dva dana održala je spektakularan koncert u Zagrebu, a publika je jedva dočekala da uživa u njenoj muzici i da joj pruži ogromnu podršku i ljubav pošto prolazi kroz najteže životno razdoblje.

Nakon što je mali Aleksandar po privremenoj odluci Opštinskog suda u Zagrebu morao da pređe da živi sa svojim ocem, Milanom Popovićem, Severini je podrška stigla iz svih država bivše Jugoslavije od mnogobrojnih fanova, kolega, javnih ličnosti. Ipak, najsnažnije reči utehe ovih dana pružaju joj suprug Igor i majka Ana Vučković, za koju je posebno vezana.

Severina se ukrcala u avion i poručila: Hvala svima! Bili ste mi vetar u leđa u ovom moru tuge

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 21. Апр 2018. у 4:14 PDT

Nakon dve molitve “Oče naš” i “Zdravo Marijo”, kojima je započela koncert, pevačica je zapevala i “Dalmatinku” koju je odmah posvetila majci, a zatim i “Pogled ispod obrva” suprugu Igoru.

Pesma za mamu

Posle uspešnog koncrerta, u prepunoj Areni, Severina je progovorila za emisiju "Premijera" i osvrnula se na nedaće koje su je zadesile.

- Moja mama je rekla da će ih sve prebiti - kroz osmeh je rekla pevačica, uz koju je i ove večeri bila njena majka.

Dok joj je u bekstejdžu majka Ana čestitala na spektaklu koji je priredila Zagrepčanima, kamere su zabeležile njihov susret koji je raznežio sve prisutne.

Pogledajte koliko je emotivno izgledao susret majke i ćerke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 8. Дец 2019. у 11:43 PST

Nakon što je rodila Severinu, Ana je pala u dugu komu

Pevačica je inače u ispovesti za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" otkrila koliko joj u ovim trenucima znači majčina podrška, a potom je ispričala da se i ona napatila nakon porođaja te 1972. godine.

- Rodila me carskim rezom i nije me primila u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet meseci. Rodila me u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me je babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala - ispričala je Severina do sada javnosti nepoznate detalje iz svoje prošlosti.

Sve o najvažnijoj Severininoj borbi ekskluzivno pročitajte u najnovijem broju magazina “Hello!”

hellomagazin.rs Jelena Balić, ATA Images, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti