Tijana Dapčević zna da se od muzike ne živi: Sad se bavim i poljoprivredom!

Tijana Dapčević zna da se od muzike ne živi: Sad se bavim i poljoprivredom!

Autor: | 26/11/2019

0

U svetu estrade je velika gužva, posebno ako se bavite muzikom na neki drugačiji način, van tokova čiste komercijale koja donosi zaradu, brojne nastupe po klubovima, diskotekama, šatrama..

Jedna od muzičarki tog kova je i Tijana Dapčević koja je prvenstveno vrhunska čelistkinja i pevačica, ali ne folk muzike, već pop, a koja u svom izvornom obliku, ako ne flertuje s folkom, nema preveliku tražnju u današnje vreme, te su i nastupi u odnosu na kolege u branši, ali drugog žanra, ređi.

Tijana iza sebe ima pet studijskih albuma, mnoštvo hit singlova, uspeha postignutim na festivalima, kao i učešće na Evroviziji.

Tijana je u razgovoru za Grand News objasnila da muzika jeste njena ljubav, ali da je za život potrebno i nešto više. Kako priznaje od čela je odustala, barem kada je reč o ozbiljnoj karijeri reč, jer je za to potrebno "u potpunosti se posvetiti instrumentu".

- Ovde ne može da se živi od čela. Sada se bavim i poljoprivredom u međuvremenu. Šta je tu smešno, imam orahe - otkrila je talentovana umetnica za Grand News.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti