Oproštaj od Igora Bulata uz pesmu "Ptica bijela": Dino Merlin ne može da zaustavi suze

Oproštaj od Igora Bulata uz pesmu "Ptica bijela": Dino Merlin ne može da zaustavi suze

Autor: | 31/07/2019

0

Komemoracija novinaru i uredniku Radio-televizije Srbije Igoru Bulatu održana je u Galeriji RTS-a. Poslednji pozdrav biće mu upućen na groblju Orlovača, u 14 časova.

Komemoraciji su prisustvovali brojni članovi porodice, prijatelji i kolege pokojnog Igora, a među prvima su došli njegov rođeni brat, pevač Marko Bulat, sa suprugom, kao i Igorova supruga Dada i naslednici Milica i Bogdan, prenosi Blic.

Kako je za Blic ispričao pevač Marko Bulat, njegov brat Igor želeo je da bude sahranjen uz pesmu "Ptica bijela", koju izvodi Dino Merlin, što će porodica ispoštovati. Dino Merlin i Igor Bulat su bili dugogodišnji prijatelji, a Igorova supruga je i sarađivala sa poznatim pevačem. Pomenuta pesma puštena je i na komemoraciji, a Dino Merlin nije mogao da sakrije tugu i zaustavi suze. 

Među okupljenima je bila i tekvondistkinja Milica Mandić, koja takođe ne krije tugu zbog Igorove smrti, kao i voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su godinama sarađivali sa Igorom.

- Bilo je dovoljno samo desetak minuta da ga zavolite za ceo život. Imao je neodoljivi šarm ozbiljnog dečaka. Imao je veru u pravdu, u promenu, pre svega, u ljude. Istovremeno se svemu smejao, ponekad od tuge, nekad od bola ali uvek od srca i uvek u lice. Igor je u stvari bio jedan sjajan, inteligentan, oštrouman, odgovoran - i novinar i čovek i otac i suprug i sin i brat i prijatelj - rekla je na komemoraciji Rada Đurić, urednica i voditeljka Beogradskog programa.

https://www.instagram.com/p/B0k48XulGuu/

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti