Stefan Karić je nije zaboravio: Nikada neću prestati da te volim, vidimo se u nekom drugom životu Dijana moja! (video)

Stefan Karić je nije zaboravio: Nikada neću prestati da te volim, vidimo se u nekom drugom životu Dijana moja! (video)

Autor: | 22/07/2019

0

Stefan Karić i Dijana Milojković bili su par koji su svojom iskrenom ljubavlju i zajedničkom borbom za njeno ozdravljenje bili inspiracija mnogima koji su se susreli sa sličnim životnim nedaćama.

Ipak, njihova ljubavna priča se završila 2017. godine, razlog se nikada nije zaista saznao i pored Dijaninog ćutanja i Stefanovog "objašnjenja", ali je najverovatnije bio potpuno nebitan, jer je možda baš Dijana bila ta koja je želela da svog dragog poštedi nekih teških trenutaka i ne dopusti mu da kroz strašnu bitku sa svojom bolešću i on ponese rane.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/domace-vesti/sta-je-pravi-razlog-raskida-dijane-milojkovic-stefana-karica/

Iako u novoj vezi, Stefan ni jednog momenta nije zaboravio Dijanu, a na vest o njenoj smrti je postavio snimak na kojem se vidi sva njihova ljubav, dok peva pesmu samo za nju, uz reči koje govore sve o njegovim emocijama prema njoj.

- Imala je ona i previše problema. Samo, eto, nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno. Retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati da te volim. Vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja, zauvek tvoj Stefan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Jul 22, 2019 at 1:21pm PDT

hellomagazin.rs instagram

Najnovije vesti