Iznenađenje: Dea Đurđević neće čekati ponedeljak, već sutra je na ovom mestu!

Iznenađenje: Dea Đurđević neće čekati ponedeljak, već sutra je na ovom mestu!

Autor: | 10/07/2019

0

Voditeljka Dea Đurđević nije od onih koji se lako predaju, odustaju... ona je borac, optimista, radoholik... Pa iz tog razloga neće čekati da se potpuno oporavi, ali ni početak naredne nedelje da se ponovo nađe u studiju televizije Pink.

Dea će se već u četvrtak, 11. jula naću pred kamerama sa kolegom Predragom Sarapom u jutarnjem programu njene matične kuće!

Televizija Pink je to i potvrdila zvaničnim saopštenjem.

- Danas ponosno i sa radošću možemo da saopštimo da će Dea Đurđević od četvrtka 11. jula ponovo sa Predragom Sarapom voditi „Novo jutro“ - poručili su sa Pinka, a Dea je i slikom pokazala da je spremna za povratak na posao.

https://www.instagram.com/p/BzvESZXi77X/

Dea se sada u jutarnji program vraća za stalno - od sutra će svakog ponedeljka, četvrtka, petka i vikendom, milionskom auditorijumu poželeti dobro jutro i srećan početak dana.
- Jedva čekam! Konačno je došao taj dan i ja sam neizmerno srećna što se vraćam u najgledaniji jutarnji program. Obećavam gledaocima da ćemo imati potpuno nove i drugačije teme, nove i još zanimljivije goste! Već smo najgledaniji jutarnji program na svim komercijalnim televizijama, a verujem da ćemo biti još gledaniji - rekla je Dea za Pink.rs.

https://www.instagram.com/p/BzvSxHIIIsn/

Njen kolega Sarapa se raduje njenom povratku u jutarnji program i smatra da će to biti dodatni podsticaj da "Novo jutro" ostvari još bolje rezultate.

- Sve nas raduje Dein povratak u program posle višemesečnog odsustva. To je veliko pojačanje za 'Novo jutro'. Kao tim smo imali odlične rezultate, a očuvali smo rejting koji će sada biti daleko bolji. Naša Deica se vraća i to je podsticaj za ceo tim 'Novog jutra' da budemo još bolji. I mi i gledaoci je čekamo sa nestrpljenjem. Sve će biti vedrije i lepše uz našu Deu. Gledaoci će se buditi iz najbolji jutarnji tandem - rekao je Sarapa.

https://www.instagram.com/p/By5V2HlIC_2/

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: Dea Đurđević

Najnovije vesti