Na venčanju Serhija Ramosa i Pilar Rubio nije bilo baš tako savršeno: Tretirali su me kao psa!

Na venčanju Serhija Ramosa i Pilar Rubio nije bilo baš tako savršeno: Tretirali su me kao psa!

Autor: | 23/06/2019

0

Kapitan Real Madrida Serhio Ramos (33) i njegova verenica Pilar Rubio (41) venčali su se 15. juna u Bogorodičinoj katedrali u Sevilji. Njihova raskošna svadba prozvana je venčanjem godine. Ali, sada je isplivala prava istina o tom iventu koja nije baš prijatna.

Naime, anonimna članica osoblja koja je radila na venčanju za emisiju “Sálvame” na španskoj televiziji optužila je organizatore venčanja da su se prema njima odnosili kao prema roblju. Tvrdi da su neprofesionalci koji plaćaju deset evra po satu te da nisu ispunili sve obaveze koje su im ugovorno bile zagarantovane.

“Tretirali su me kao psa”, požalila se.

https://www.instagram.com/p/By47iIoDfDu/

Rekla je kako ih je nadzornik koji je bio zadužen za protokol posebno ponižavao. Naterao je muškarce i žene da se presvlače u istom šatoru.

“Unutra smo bili svi goli. Bilo je jako neprijatno. Prvi put sam radila u takvim uslovima”, rekla je.

Tvrdi kako su, pored ostalog, proveli sate i sate bez pauze za obrok. Tek u tri sata ujutro dopušteno im je da jedu i to ostatke iz tanjira gostiju. Ona za to sve ne krivi Ramosa i Pilar, jer smatra da oni nisu imali pojma šta se događa njima iza leđa.

https://www.instagram.com/p/By47iIoDfDu/

Nesrećna radnica nije smela da otkrije svoj identitet jer su je organizatori venčanja naterali da potpiše ugovor u kojem se navodi kako će morati da plati 100.000 evra kazne ako otkrije bilo kakve detalje sa svadbe.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/vencanje-o-kojem-svet-prica-jedna-od-najlepsih-zena-sveta-fudbaler-rekli-da-foto/

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti